Motocikli

Screenshot_20210609_095047.jpg

Sto se tice cena motor ja sto sam prodavao prosle i ove godine na pocetku sad treba da ih platim vise nego sto sam ih prodavao i kod nekih modela je razlika drasticno veca tipa prodao sam mitor za 3650 a sad treba da ga platim 3900 sto znaci da krajnja cena treba da bude bar 3200-3300 sto je 550-650€ vise a to je poprilican skok.
Inace sam bio za vikend u voznji po Albaniji i Crnoj Gori. U jednom momentu smo sreli i Gocu Trzan koja se rado slikala sa nama.
20210606_164118.jpg
20210605_162353.jpg
IMG-8afa9fa02d6ad57450efa90f3f8d423e-V.jpg

Da.
Krenuli smo na prstenu Durmitora nekim sporednim putem kroz planine i u jednom momentu nailazimo dna deo puta gde je sneg sa planine napravio lavinu i prekrio put i nismo mogli da prodjemo dalje. Htrli smo ali smo videli da je put na vise mesta bio ovako prekriven snegom pa smo odustali i tokom razgledanja doticna je dosla i ja nisam hteo da propustim priliku da se slikamo sa njom.
Dozivljaji i uspomene su vazna stvar u zivotu a mi ih hvala dragom Bogu imamo onako bas solidno tokom druzenja i voznji.

Uzeh juce i BMW R1200GS 2010. Ovog cu i da registrujem iako sam pre mesec dana registrovao takodje GS ali je 2005 i stariji model. Kazu za ove od 2010 do 2012 da su najbolji od svih pa moram da se uverim da je tako.
IMG-ebb5714b2446451edae90d386f9e0a9c-V.jpg

Pozdrav momci.

Ne razumem se u motore ič, uvek su mi bili zanimljivi, taj osećaj koji vidim da imaju ljudi na faci dok ih voze. Planirao sam da polažem za iste i da nabavim sebi jedan, međutim uvek ide ono "nema ko nije pao, povredio se", što je možda i tačno. Ali, uvek ima ali, nekako idem logikom da osoba koja ga vozi kao normalno prevozno sredstvo ima dosta manje šanse da dođe u problem, nego osoba koja ga koristi kao bustovanje ega. Štaviše, često viđam ljude koji uleću u makaze, seku, daju pun gas, voze između traka (što je zabranjeno zakonom, ako se ne varam, možda sam i lupio), tako da mi deluje da je za većinu moto nezgoda kriv sam vozač.

Shodno tome, molim da podelite vaša iskustva. :)

Ja znam koja je budala za ovim volanom ali ne znam koja je za onim.
To je stara uzrecica i koja je 100% tacna.
Mozes ti da budes predan i dobar vozac ali sta to vredi kad budala za volanom ne gleda.
Zato moras da predvidjas sta je moguce da ce da se desi i da pravis sve moguce scenarije. Ja zbog toga u kolima kad vozim daleko brze vidim sta moze da se desi nego drugari koji nisu vozaci motora.
Brze ides pa brze moras i da mislis.

Na otvorenom da al voleo bih da vidim u gradu kako bajker vozi motor 50-60 a da ne pricam o ubrzanju motora koji je kud i kamo startniji od automobila.
Najvise desavanja se odigra u gradu i tu vozaci automobila ne paze maltene uopste i zato treba da se pazi. Na otvorenom je skroz drugacija prica.
Inace,potvrdio sam ovaj beli GS i cekam ga sledece nedelje da izadje iz carine.

Na otvorenom da al voleo bih da vidim u gradu kako bajker vozi motor 50-60 a da ne pricam o ubrzanju motora koji je kud i kamo startniji od automobila.
Najvise desavanja se odigra u gradu i tu vozaci automobila ne paze maltene uopste i zato treba da se pazi. Na otvorenom je skroz drugacija prica.
Inace,potvrdio sam ovaj beli GS i cekam ga sledece nedelje da izadje iz carine.
Neka ti je sa srećom nova mašina. :D
Ni u gradu ne voze svi bajkeri brzo. Baš je juče jedan vozio juče uporedo sa mnom bulevarom, baš tako nekako 50 - 60. Kawasaki Vulcan beše, mislim da je 900. Nije neka ubitačno brza sprava, ali svakako može ubrzati mnogo bolje nego ja sa običnim automobilom.

Ova igračka:

1625239831388.png

Poslednja izmena:

Back