ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lep jeste ali evo dobio sam prkjuce kaparu za Integru.Lep fz
Valjda za stavljanje na nogare služi onaj rikverc što ga ima.
Sve u svemu ovaj motor je stara prica, i nikad nije bio u voznom stanju.Ali zato ovaj itekako vozi i to sa mnogo više konja:Ne znam kako je to izvodljivoSve u svemu ovaj motor je stara prica, i nikad nije bio u voznom stanju.
Ode danas i Yamaha FZ8.
Firma živi od zadovoljnih musterija.. To je filozofija na zapadu koju si ti izgleda preuzeo.. To je dobro za tebe ali je taj odnos prema, svojim musterijama redak dole..Ode danas i Yamaha FZ8.
Pre dve godine je covek s foruma dosao kod mene i kupio jedan Suzuki SV650 2007 sa svega 11k km i vozio ga s uzivanjem ali mu je postao neudoban za duze relacije pa ga je prodao i juce me kontaktirao da li imam nesto za njega i ja rekoh da imam.
Danas je dosao sa zenom i odusevili su se oboje kad su videli ovu Yamahu koja uzivo izgleda mnogo bolje nego na slikama jer motor je izuzetno sacuvan i ful servisiran tako da smo se izlaktali s obzirom da nema rukovanja zbog ove krizei dao je lepo covek kaparu a u Maju isplacuje ostatak kad ce i da preuzme motor.
Kicma i zatiok,tokom pada.Pa ja nesmijem na merdevine se popeti zbog ovog razloga.Sto bas na kicmu?
Kicma i zatiok,tokom pada.Pa ja nesmijem na merdevine se popeti zbog ovog razloga.