MOTOCIKLI

Stvar ukusa, ali ja ne vidim ništa zanimljivo u tome što ću po kiši, vetru, blatu da jurcam kroz blatnjave baruštine...
Uzgred, ne mogu kroserom po gradu...

Enduro - da

Kros - ne

Sta ima zanimljivo u letenju brzinom od 200 kmh izmedju bandera i ivicnjaka:dontunderstand:, pa kad padnes da te pincetom skupljaju, jedino sto te ribe gledaju... U pravu si da nisu zgodni za grad, kod mene je hard enduro(ako znas sta to znaci) tako da ide i po gradu...

Sta ima zanimljivo u letenju brzinom od 200 kmh izmedju bandera i ivicnjaka:dontunderstand:, pa kad padnes da te pincetom skupljaju, jedino sto te ribe gledaju... U pravu si da nisu zgodni za grad, kod mene je hard enduro(ako znas sta to znaci) tako da ide i po gradu...

A gde na sportacima piše da njima mora da se juri 200 kmh gradom...? :lol: To je za napaljene klince, a mi takvi nismo...:ok:

Im'o sam 14icu, na njemu sam se učio da šaltam...:lol:
Posle sam im'o i Kawasaki, ali kratko... Čisto kol'ko da naučim da sa 'iljadarkama nema zaiebancije, da lako može da se izgine, da treba biti nežan na ručici gasa, da ima isuviše vozača koji ne haju za motocikliste...:lol:

I ja sam ucio na Tomosu ATX-u, trenutno imam Suzuki TS 125R, ne mogu jace zato sto imam samo 17 godina, al je i ovaj dovoljno ziv za voznju po losim terenima, planiram da uzmem YZ450 ili RM, DR... razmislicu...

Ok, nisam mislio da te uvredim, uvek ima izuzetaka, al je problem sto ima mnogo takvih napaljenih klinaca sto misle da imaju vise zivota, luduju, voze bez KACIGE, NEMAJU POLOZENO.....

Prijatelju, vecina forumasa ovde ne spada u tu tvoju grupu...
Mi smo oprezni vozaci, vozimo fino i polako, uvek vezujemo pojas i ne nerviramo se lako...
;)

Evo konacno smo posle 55 godina docekali da i ovaj kultni film bude prikazan na televiziji ...

Ovo je prvi film o bandama motociklista , nazalost uticao je i na pogresnu stereotipizaciju koja je i dan danas prisutna i zbog koje trpe svi bajkeri sirom sveta .

Divljak (The Wild One)

Nedelja 13. jul u 16.30 (na B 92)

wild%20one.jpg

Poslednja izmena:
Dok ne budem kupio ovako nešto, ja ću da postavljam sličice i pi.zdim...

19.jpg

kilogixer što bi rekli ameri...K3/K4

Sam sebi sve više ličim na onog čiču za upravljačem motocikla koji kaže nešto kao - "šta još nisam probao" iz reklame Narodne lutrije Srbije...

Poslednja izmena:
Godinama nisam seo na motor . Taman sam se ove godine naostrio na kupovinu neke rekreativne makine , medjutim ... :otkacio:

Kako stvari za sada stoje , u najboljem slucaju , dogodine , Honda cb400 AUTOMATIK ! (Hondamatic) :confused: :( :cry:

Back