MOTOCIKLI

ih, necu skoro. Moram da budem u "kucnom pritvoru" 6 meseci, tako da, vidimo se posle presude ;)

hvala za sliku.

Pricao mi komsija pandur da vozio onaj pandurski 850ccm BMW. Kaze: Nikad vise necu na motor sesti.

inace, usput onako, vozio je sluzbeni pandurski Audi a6 4.2litra motor. Kaze: 40litara do BGa :D

Jeste da su ga i vrapci naučili, ali nesporan je kvalitet...

54.jpg

poginuo neki lik, clan nekog udruzenja bajkera.

nedelja po prvi put u nedelju bila, da ne bi bajkeri koji su dosli na sahranu, pravili guzvu subotom.

preko 200motora je turiralo na sahrani. Scena je bila puna adrenalina...

nek mu laka zemlja.

Dajte bre neku radosnu vest iz sveta motora...
Sve neka zakucavanja, pogibije, ovaj poginuo, onaj se zakucao...
Neki moto skup, nešto pozitivno...
Ajde meni već neće da se ogadi motocikl, ima da ga kupim, makar u 60 godina...
Ali mnogima hoće...

Motociklizam je atraktivna pojava, izaziva više pažnje, ljudi to vole, a i oni koji ne vole u stvari ne da ne vole, nego se samo plaše da voze motocikl... neka vrsta strahopoštovanja i tihog prezira zbog nemoći i nedostatka hrabrosti da se uzjaši vetar... inače svi bi to voleli...:lol: Upravo zbog toga, svaki događaj, svaki pokret koji motociklista napravi - se proprati... Tako je kod nas, a to potpisujem... Suviše smo bedna država i društvo, da bi motocikl smatran za nešto sasvim redovno i uobičajeno... Dnevno mnogo više ljudi izgine u auto udesima, nego na motorima, ali iz gore navedenog razloga, automobilske nesreće se ne pominju tako često i sa takvim interesovanjem, kao motociklističke nesreće...

Poslednja izmena:
Dajte bre neku radosnu vest iz sveta motora...
Sve neka zakucavanja, pogibije, ovaj poginuo, onaj se zakucao...
Neki moto skup, nešto pozitivno...
Ajde meni već neće da se ogadi motocikl, ima da ga kupim, makar u 60 godina...
Ali mnogima hoće...

Motociklizam je atraktivna pojava, izaziva više pažnje, ljudi to vole, a i oni koji ne vole u stvari ne da ne vole, nego se samo plaše da voze motocikl... neka vrsta strahopoštovanja i tihog prezira zbog nemoći i nedostatka hrabrosti da se uzjaši vetar... inače svi bi to voleli...:lol: Upravo zbog toga, svaki događaj, svaki pokret koji motociklista napravi - se proprati... Tako je kod nas, a to potpisujem... Suviše smo bedna država i društvo, da bi motocikl smatran za nešto sasvim redovno i uobičajeno... Dnevno mnogo više ljudi izgine u auto udesima, nego na motorima, ali iz gore navedenog razloga, automobilske nesreće se ne pominju tako često i sa takvim interesovanjem, kao motociklističke nesreće...

Ti si mi najjaci lik na forumu.Imas jbno dobru filozofiju.To da se svaki pokret isprati svaka cast.Znam ja kad vozim selom,idem 40,nista posebno jedva se cuje,uvek neko pogleda.Pogotovo ove babe i dede sto sede na klupama ispred kuca :D.A kad ipak nekada se zazelim pa ka opizdim preko 8000,e tek onda se okrecu.Nema nas puno bas u drzavi zato se i prati.E i to mi se bash svidja.

josh jedna tuzna vest:(
sinoc se na jednoj raskrsnici u ks-u ponovo zakucao motorista u auto :(
sad mi reche drug, stravichan prizor....

***.Mnogo njih fura narocito u naselju.Ja retko prelazim 60,a na svakoj ama svakoj raskrsnici u malom mestu pustim na barem 50.Sto je sigurno sigurno.Dosta automobilista te ni ne skonta a kamoli da kochi.A opet kad ti sa 100 pred samu raskrsnicu sednes na prednju da ne bi lupio,verovatno ce loshe zavrsiti.Zato samo polako...nema zurbe

Nedavno sam kupip preko interneta jedan motor. U pitanju je Honda CB450s, godiste 1988. primetio sam jedan cudan problem i zamolio bih nekoga ko se razume da mi kaze sta bi moglo biti u pitanju. Kada dajem gas, posle 3000 obrtaja i u voznji i u mestu se javlja vibracija vrlo neprijatna. Neznam sta to moze da bude?

havala za vase misljenje!

:)

Za vikend sam bio na balatonu u mađarkoj. Na 9. Međunaredni Harley D-festivalu. Puno sam slikao, i snimio ceu kolonu koja je prošla pored nas, trajalo je nešto manje od pola sata. Biće i slika samo kasnije.

Back