gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
ljudi jel zna neko ko nastupa na moto susretu za vikend u kamenici?
Daleko mi je Kamenica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi jel zna neko ko nastupa na moto susretu za vikend u kamenici?
Pazi ovako:
Probao sam i ja par puta tako neke startove periferijom grada, gde je bilo malo saobraćaja... I svaki put se događala ne kritična situacija da mi sad neko izleti, da me iseče - šta ti znam... Nego samo promoli haubu iz susedne ulice, vidi me srećom i sačeka da prođem... Ali zato sam se ja svaki put odseko kad ga vidim... I u deliću sekunde proleti misao - Da li me video? Da li će da izleti? Šta da radim ako izleti...? Na koju stranu da bežim da ga izbegnem? A to zato što sam svaki put išao toliko brzo i bio toliko blizu tog vozila, da sigurno ne bi imao vremena ni da usporim, a kamo li da se zaustavim da me kojim slučajem nije opazio i krenulo da izlazi... Svaki put bi se o'ladio... To je delić sekunde, opet ponavljam... Da me kojim slučajem bilo ko od njih nije video, i krenuo da izlazi iz ulice, ja verovatno ne bi ovo pisao... Prema tome, opet ću da si priuštim jak motocikl, čim za to ponovo budem stekao uslove - ali samo laganica vožnja... Dakle, nemam namere da se cimam i tresem zbog polupismenih vozača automobila, kojih ima i previše... Nema većeg zadovoljstva od lagane vožnje gradom, gledao neko ili ne... Zapravo, poseban "merak" je kad znaš da raspolažeš sa 100 i kusur "konja" pod sobom, moćna mašina - a lagano voziš... Ako je nekom dečkiću baš baš stalo do qrčenja i da bude primećen, neka ima na umu da će veću pažnju, više pogleda devojčica i pozitivnih komentara da osvoji upravo laganom vožnjom, sa odgovarajućom zaštinom opremom (kaciga, jakna i rukavice). Startovima gradom samo o sebi stvara utisak kao o neiživljenom debilu...i plus što rizikuje svoj i život nekog nevinog čoveka... Bar ja to pomislim kad vidim balavce da udaraju obrtaje na kratkim deonicama pred kafićima...
![]()
jedno pitanje:
zasto ljudi koji imaju para navaljuju na jamahu, kavasaki, hondu...... zasto je dukati toliko redak?
zato sto motori tipa yamaha r1, honda gsxr od po 1000 kubika imaju atraktivan izgled i dobar zvuk..( to sto se posle dva dizanja na zadnji svi rasklimaju to je druga prica..ps: ne bukvalno ali.)...kod dukatija je druga prica..za dizajn kao kod r1 treba da se plati mnooogo vise, a za iste pare ne dobija se nesto drugo..perfekcija, dobra masina za prave fetise..![]()
jedno pitanje:
zasto ljudi koji imaju para navaljuju na jamahu, kavasaki, hondu...... zasto je dukati toliko redak?
Jel zna neko koliko vredi nova Honda CB100F?
Zato sto je Italijano Dasa mnogo skup za ono sto daje.Sad vi dukatijevci ne ljutite se ali tako je.Nije ni lepsi,ni bolji od japanaca.Ni lepsi