MOTOCIKLI

@opste dobro
Ili ovako nesto..... ma kaki harli ...

Prilozi

• Honda_T3_Concept_2000_06_1024x768.jpg
    Honda_T3_Concept_2000_06_1024x768.jpg
    49 KB · Pregleda: 9
Pazi ovako:
Probao sam i ja par puta tako neke startove periferijom grada, gde je bilo malo saobraćaja... I svaki put se događala ne kritična situacija da mi sad neko izleti, da me iseče - šta ti znam... Nego samo promoli haubu iz susedne ulice, vidi me srećom i sačeka da prođem... Ali zato sam se ja svaki put odseko kad ga vidim... I u deliću sekunde proleti misao - Da li me video? Da li će da izleti? Šta da radim ako izleti...? Na koju stranu da bežim da ga izbegnem? A to zato što sam svaki put išao toliko brzo i bio toliko blizu tog vozila, da sigurno ne bi imao vremena ni da usporim, a kamo li da se zaustavim da me kojim slučajem nije opazio i krenulo da izlazi... Svaki put bi se o'ladio... To je delić sekunde, opet ponavljam... Da me kojim slučajem bilo ko od njih nije video, i krenuo da izlazi iz ulice, ja verovatno ne bi ovo pisao... Prema tome, opet ću da si priuštim jak motocikl, čim za to ponovo budem stekao uslove - ali samo laganica vožnja... Dakle, nemam namere da se cimam i tresem zbog polupismenih vozača automobila, kojih ima i previše... Nema većeg zadovoljstva od lagane vožnje gradom, gledao neko ili ne... Zapravo, poseban "merak" je kad znaš da raspolažeš sa 100 i kusur "konja" pod sobom, moćna mašina - a lagano voziš... Ako je nekom dečkiću baš baš stalo do qrčenja i da bude primećen, neka ima na umu da će veću pažnju, više pogleda devojčica i pozitivnih komentara da osvoji upravo laganom vožnjom, sa odgovarajućom zaštinom opremom (kaciga, jakna i rukavice). Startovima gradom samo o sebi stvara utisak kao o neiživljenom debilu...i plus što rizikuje svoj i život nekog nevinog čoveka... Bar ja to pomislim kad vidim balavce da udaraju obrtaje na kratkim deonicama pred kafićima...

dylantest12.jpg

e takodje brate.isto to izvirivanje haubom.ne verujem im dzaba.zato ipak mi voznja postaje zamorna zbog stalne paznje.eh gde je nama autobahn....

jel bio neko na susretu u ns-u na tvrdjavi.bio sam u nsu al nisam svratio
Ej,ljudi cekam gumice za prednja klesta za gpz-a,pusta mi ulje...i oni mi posalju pogresne.I sad moram cekati opet 3 ned tako da opet moram otvoriti 55 ociju i koliko toliko kociti sa dotrajalim plocicama i losom prednjoj

E ovako mi nesto pade na pamet.
Citam u novinama sad o motosusretu sto je bio u Novom Sadu i gledam neke slike.Gledam sliku od defilea a od kaciga ni traga ni glasa.E sad dosta je onih prica kako klinci ne nose zbog devojcica...i te gluposti.Ovi matorci su 3 puta gori.Zasto?Kao prave se neke akcije,edukacije na sajmovima,stariji ti pricaju o sigurnosti...i onda na defileu cela povorka nema kacigu.Umesto da pokazu nesto pametno ono ovo.Da je makar pola njih imalo bilo bi sigurno primeceno i verovatno i pohvaljeno sto bi se prenelo,ali zato se primetilo ne nosenje kacige.Sta onda klinci da kazu...ipak su im stariji uzor.
A sto cesto vidjam po motoskupovima,ljudi nose kacigu a pijani ko letve.Jaka stvar,pokupices nekog i sta si uradio sa kacigom...Mislim nema tu nigde logike.Nek i panduri zaustave koji put i opale po dzepu pa da vidis...

Što jes, jes... Ali ako ostaviš po strani razmišljanje po sistemu "gledaj njega, kako on može da ne nosi" i bilo čije savete i sugestije, opet ti na kraju ostaje logika koja ti kaže da će glava da ti bude dobro razbijena bez kacige i tek malkice ugruvana sa kacigom...

zato sto motori tipa yamaha r1, honda gsxr od po 1000 kubika imaju atraktivan izgled i dobar zvuk..( to sto se posle dva dizanja na zadnji svi rasklimaju to je druga prica..ps: ne bukvalno ali.)...kod dukatija je druga prica..za dizajn kao kod r1 treba da se plati mnooogo vise, a za iste pare ne dobija se nesto drugo..perfekcija, dobra masina za prave fetise..;)

zato sto motori tipa yamaha r1, honda gsxr od po 1000 kubika imaju atraktivan izgled i dobar zvuk..( to sto se posle dva dizanja na zadnji svi rasklimaju to je druga prica..ps: ne bukvalno ali.)...kod dukatija je druga prica..za dizajn kao kod r1 treba da se plati mnooogo vise, a za iste pare ne dobija se nesto drugo..perfekcija, dobra masina za prave fetise..;)

Ovo oko izduva i u zagradi ti praštam, jer si mlad dečko...ali naučićeš...:D;)
Ovo s fetišima si u pravu. Zato je i sve na njemu ali sve - duplo skuplje, kao što rekoh Damnjanu...

Poslednja izmena:
danas sam u jednoj kineskoj prodavnici motora naleteo na jedan motor SKY STARS 125kubika(choper) i odushevio se kako motor izgleda, ali dodjem kuci i googlam malko...tog motora nema nigde?! garancija je godinu dana, a cena 106.000dinara jedino shto je kinez:( mozda bi se i bacio razmishljanje da ga kupim ali ovo shto ga nisam izgooglao me je smorilo i odvuklo od kupovine....a razmishljao sam neshto, godinu dana garancija, nema troshkova oko servisa jednu sezonu...sledece sezone pijac 950e i kraj. za te pare poshteno ne moze da se kupi nishta slichno...mozda neka polovna yamaha virago da se uveze i registruje ali opet pitanje je shta njoj sve fali, itd,itd...kolko ce josh da iznese....

Dukati se pravi u manje primeraka, što je u startu garancija da je u pitanju kvalitetan proizvod... A i dalje tvrdim da nije ništa kvalitetniji od bilo kog japanca... Ali ako treba da biram između dobrog motocikla sa imenom za 20.000 i dobrog motocikla za 10.000 - ja bi ipak samo dobar motocikl...

Back