MOTOCIKLI

ne moras ti uvesti.i ne treba preterivati sad da nista ne valja ako nije novo.naravno da nije to to kao novo ali ipak npr. polovan japanac ako se dobro odrzavao trajace dugo

Taman posla da nema dobrih a ne novih motocikala... Možda se dobro održava, recimo da je tako u većini slučajeva. Veći problem je u načinu vožnje, pogotovo kod "street recer"-a (jer samo ta klasa me interesuje). Gledam kako voze...to mi najviše bode oči (i uši) - ono šaltanje, ili nabijanje obrtaja pa naglo oduzimanje gasa, a sve u istoj brzini...znači smrt za bregastu...

Taman posla da nema dobrih a ne novih motocikala... Možda se dobro održava, recimo da je tako u većini slučajeva. Veći problem je u načinu vožnje, pogotovo kod "street recer"-a (jer samo ta klasa me interesuje). Gledam kako voze...to mi najviše bode oči (i uši) - ono šaltanje, ili nabijanje obrtaja pa naglo oduzimanje gasa, a sve u istoj brzini...znači smrt za bregastu...

jel to toliko lose???zato sto i ja nekad tako pa naglo smanjim da puca iz auspuha mada ne nabijem vise od 6-6,5 hiljada obrtaja od ukupnih 13.sto je to lose?

jel to toliko lose???zato sto i ja nekad tako pa naglo smanjim da puca iz auspuha mada ne nabijem vise od 6-6,5 hiljada obrtaja od ukupnih 13.sto je to lose?

e u ovo se ne razumem ali mogu reci ne postoji covek koji ce da cuva i da pazi motor uvek dodje trenutak kada skoci malko adrenalin pa se rkce po gasu.Takodje retkost je kupiti motor ili skuter a da je 1 vlasnik cuvao isti i da je extra ocuvan.Kada bi bilo vise takvih ljudi onda bi polovan motor bio kao nov,zato bolje kupiti novog tomosa nego polovnu apriliu ili tako nesto,toga cu se drzati

e u ovo se ne razumem ali mogu reci ne postoji covek koji ce da cuva i da pazi motor uvek dodje trenutak kada skoci malko adrenalin pa se rkce po gasu.Takodje retkost je kupiti motor ili skuter a da je 1 vlasnik cuvao isti i da je extra ocuvan.Kada bi bilo vise takvih ljudi onda bi polovan motor bio kao nov,zato bolje kupiti novog tomosa nego polovnu apriliu ili tako nesto,toga cu se drzati

tako je. . .

ista prica vazi i za sportska vozila o kojima smo pricali. Tipa golf 3 VR6, golfovi GTI, Kadetti GSI, bembare.......retkost da nadjes nekog ocuvanog

samo da prodam ovog mog peugeota elyseo i onda cu da spustim loptu na zemlju i da cekam i cekam i cekam dok ne naleti nesto extra povoljno i onda kupujem,to je taktika,strpljenje ili da odem u ita i kupim motor hhehe

samo da prodam ovog mog peugeota elyseo i onda cu da spustim loptu na zemlju i da cekam i cekam i cekam dok ne naleti nesto extra povoljno i onda kupujem,to je taktika,strpljenje ili da odem u ita i kupim motor hhehe

Ako ti je ovo "ita" Italija, nemoj...mislim...ja ne bi... Čuo sam da su oni baš aljkavi vozači, da maksimalno akaju svoja vozila - i automobile i motocikle. Na osnovu iskustava drugih, za uvoz polovnih motocikala za najbolju glasi Švajcarska...

za 400e ne mozes da nadjes ni na otpadu a i da nadjes bolje da ne kupujes jer samo bacas pare nego se strpi do nekih 1000e pa kupi neku apriliu af1 ili tako nesto ili rs 50 malo stariju.Ali to su pare za koje se mogu samo kupiti skuteri.pozzzzzzzzzzz

Ja sebi nikada ne bi kupio neku repliku od oko 50 kubika. Pogotovo ne Apriliju, zato što sam na više mesta pročitao da se te Aprilije često kvare, a delovi su kao za svakog italijana - preskupi... Uostalom, eno linka gore, postavio sam ga...pa ko ne veruje meni, neka čita ljude koji ih voze...

ma u kakvom god daje stanju presla je dosta.Jane bih dao vise od 1400 ili 1500evrica,oko te cifre,ne interesuju me puno te yamahe pa nisam siguran u ono sto sam napisao,ali to je neka cena,mozda i jeftinije ako je padano,nesto sjebano ili treba da se registruje

ajde anketa jedna mala.STA JE PO VAMA BOLJE UZETI:
1)APRILIA RS 125
2)CAGIVA MITO 125
3)CAGIVA PLANET 125
4)YAMAHA TRZ 125
5)HONDA VARADERO 125
6)HONDA CBR 125
7)HONDA NSR 125
8YAMAHA DT 125

Back