911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
E svaka ti čast, pao sam sa stolice od smeha!Ja i što bi provozao neku ribu, ne znam kako bi na to reagovala ova moja "riba"...iskočila bi iz akvarijuma momentalno...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svaka ti čast, pao sam sa stolice od smeha!Ja i što bi provozao neku ribu, ne znam kako bi na to reagovala ova moja "riba"...iskočila bi iz akvarijuma momentalno...
![]()
ljudi stamislite o keewayu speedu 125?
Iebi ga...staro pravilo...koliko para toliko muzike...

A, koliko si ti ocekivao?
Nemoj da se zlopatiš sa tim igračkama...![]()
Keeway...Čija je to u stvari marka...? Koliko godina pravi motocikle i skutere...? Šta je radila pre toga...? Mora da je ta naprava iz one mnogoljudne zemlje koja upravo doživljava svoj puni privredni i ekonomski procvat...![]()
Još kad vidim one "Šaoling" iebemligakoje kao neke custom-e...od 50 kubika...plače mi se kako smo nisko pali...

joj...e , idem ja u skolu , cucemo se kasnije . caos140-150 najmanje ...

To su mogli starije 125-ice, dok nije dosao zakon da ne smeju imati vise od 15 konja.
Ranije su imale i do 30-ak konja, mislim.
Na težini...
U svakom slučaju, pretpostavljam da se konjaža na nekom vozilu računa zajedno sa težinom koju mora da povuče, a ne motor sam na postolju... Uostalom, nisam siguran...'Bem li ga...