MOTOCIKLI

Ja i što bi provozao neku ribu, ne znam kako bi na to reagovala ova moja "riba"...:lol: iskočila bi iz akvarijuma momentalno...:lol:
E svaka ti čast, pao sam sa stolice od smeha!
boske.gif

cena je 105.000 , imam prilike da je kupim pa zato pitam ...ne znam za delove kako se nalaze , ne znam kakav je motor ,imam 2 god garancije...pa koliko mislis da moze da izvuce taj motor maksimalno?

Poslednja izmena:
Vidim da se dosta vozikaju te naprave ovih par godina unazad... Ima ih prilično, pa na osnovu toga cenim da ima i delova... Mada, kako je "poslovnost" naših trgovaca jača strana, ne bi me iznendalio da uvezu motor, ali ne i delove...
To s garancijom je relativna stvar... Kako ja tumačim filozofiju tih fabrika u povoju, a vezano oko garancije - "samo ti kupi naš motor, pa i ako se pokvari, nije problem - mi će mo da ti ga popravimo besplatno..ali smo ti bar prodali motor..."

Poslednja izmena:
Za te pare nemoj da ocekujes neku azdaju.Za delove ne znam ni ja, ali ako vec imas 2 god. garancije-cuti i vozi!Pa moze da stotke da dogura kad ga navuces, to mu je maksimala.
Za neku opustenu voznju je ok, to ti je kao malo jaci APN.

Brate, ništa ispod 500 kubika...A ako mi je bitan jedino prevoz od tačke A do tačke B imam i bicikl, koji osim što ne košta ništa, još i vredi za zdravlje...
Gde je u celoj priči zadovoljstvo vožnje na 2 točka...?

Iebi ga...staro pravilo...koliko para toliko muzike...

Nemoj da se zlopatiš sa tim igračkama...
lgh (4).gif

Keeway...
doh (1).gif
Čija je to u stvari marka...? Koliko godina pravi motocikle i skutere...? Šta je radila pre toga...? Mora da je ta naprava iz one mnogoljudne zemlje koja upravo doživljava svoj puni privredni i ekonomski procvat...:lol:

Još kad vidim one "Šaoling" iebemligakoje kao neke custom-e...od 50 kubika...plače mi se kako smo nisko pali...

Poslednja izmena:
Nemoj da se zlopatiš sa tim igračkama...
lgh (4).gif

Keeway...
doh (1).gif
Čija je to u stvari marka...? Koliko godina pravi motocikle i skutere...? Šta je radila pre toga...? Mora da je ta naprava iz one mnogoljudne zemlje koja upravo doživljava svoj puni privredni i ekonomski procvat...:lol:

Još kad vidim one "Šaoling" iebemligakoje kao neke custom-e...od 50 kubika...plače mi se kako smo nisko pali...

:rotf::rotf:joj...e , idem ja u skolu , cucemo se kasnije . caos

Sinoć u Sarajevskoj, tačno ispred Teatra, skoro u ponoć, dečko je pao sa mopeda. Čuo sam prasak, i onda zapomaganje njegovih drugara. Zatekao sam ga kako leži na leđima, bez svesti, glava mu je bila u lokvi krvi. Mlad dečko, oko 23 godine. Imao je prelom baze lobanje, na temenu, više sa leve strane. Čelo mu se izdeformisalo. Očni kapci naduli od unutrašnjeg krvarenja. NJegovi drugovi plaču, urlaju, psuju, zapomažu... On jedva diše. Osećaj bespomoćnosti neopisiv. Gledaš ga, onako unakaženog u krvi, i shvataš da ne možeš da vratiš vreme. Desilo se, nema nazad. Hitna stiže posle više od 5 minuta, nisu baš bili brzi. Odvoze ga u Urgentni. Daj bože da je živ, i da će se oporaviti. Zove se Ivan.

Nosite kacigu ljudi, molim vas...

Znači...
Definitivno NISI faca ako voziš bez kacige... Jeste da te ribe neće videti ko si, ali više će ih kopkati ko je ispod kacige...
Eto možete i s te strane da posmatrate...
U svakom slučaju - kad sedaš na motor, obavezno kacigu...
motorcycle%20helmet.bmp

Ja sam razumeo da upoređuješ odnos težine i snage na motociklu i automobilu...A možda sam se i zaiebo...:lol: U svakom slučaju, pretpostavljam da se konjaža na nekom vozilu računa zajedno sa težinom koju mora da povuče, a ne motor sam na postolju... Uostalom, nisam siguran...'Bem li ga...:lol:

Poslednja izmena:

Back