MOTOCIKLI

Afrika tvin je sada VARADERO,a zavisi kakav enduro volis,afrika je izuzetan motor bez obzira na velicinu izuzetno je lak za voznju,KLR je motor za hard enduro dok je KLE vise vezan za asfalt.Naj-naj enduro i motor svih vremena je ogromni,robusni san svih mojih snova BMW GS 1200 ADVENTURE.Vozio sam enduro 25 godina sada pauziram i pauziracu sve dok mi ne dovezu ovog gospodina u paleti u dvoristu i dok ga sklapaju ja da ih posmatram uz dobro pivo,hard rock i lepo drustvo....

Sad si me zbunio... I da jeste tako, ja to ne znam jer ne pratim enduro pozornicu. Ali s obzirom da Africa Twin ima izgrađen status, da je cenjeno ime u svetu enduro klase, ne verujem da se u fabrici usuđuju da rizikuju sa ukidanjem modela koji im donose značajan profit, a Africa Twin je svakako izvor koji donosi... Time bi samo izgubili deo tržišta...Opasna su takva fantaziranja... Cenim onako laički...

Afrika tvin je sada VARADERO,a zavisi kakav enduro volis,afrika je izuzetan motor bez obzira na velicinu izuzetno je lak za voznju,KLR je motor za hard enduro dok je KLE vise vezan za asfalt.Naj-naj enduro i motor svih vremena je ogromni,robusni san svih mojih snova BMW GS 1200 ADVENTURE.Vozio sam enduro 25 godina sada pauziram i pauziracu sve dok mi ne dovezu ovog gospodina u paleti u dvoristu i dok ga sklapaju ja da ih posmatram uz dobro pivo,hard rock i lepo drustvo....

e pa to je i moj san ali trenutno nista jos.Naravno da je GS VRH motor.Ne treba mi hard enduro zato i zelim kle.

polaganje za A kategoriju ti izadje sve skupa sa tvojim motorom oko 12000din a ako nemas svoj motor onda svaki cas placas 600din na njihovom motoru od auto skole pa ti racunaj.Mnogo skupo.Samo L tablica 6000din.DJUBRAD

Steta sto ne ubacuju 6. brzinu u transalp.

Ljudi najbolji motor u tom rangu translap i kle po mom misljenu je Honda VARADERO,vozio sam se na sva tri motora i varadero mi je ostavio naj utisak

Jeste najbolji Varadero, ali ga ne mozes porediti sa Transalpom koji ima 600 ili 650 ccm (zavisno od verzije), a kamoli sa KLE-om koji ima 500ccm. Besmislica je porediti te motore.
Mozes ga porediti sa BMW GS-ovima, ali mislim da tu bitku gubi! Vozim Transalp-a, vozio sam i Afriku i Varadera, ali je ubedljivo najbolji motor koji sam ikada vozio BMW R1200 GS ADV. Po mom misljenju najbolji enduro trenutno na svetu.

e danas cu da stavim moj peugeot na moto berzu i na josh neke sajtove i u oglase i da ga prodam i onda ima da kupim neku zujalicu opasnu,najopasniju.ahahah.Ako nekoga interesuje peugeot elyseo 100ccm tek registrovan ili nekog vaseg prijatelja pisite

Menjaj ga za Varadero 125 :D

Kasnije doplatis za Varadero 1000 :D

Enduro (gradski) , najzdraviji polozaj , najuniverzalniji , najbolja stvar za nase puteve !

Na sajmu u Novom Sadu sam video Kawasaki Versys koji me je odusevio i izgledom i performansama a moram da naglesim i CENOM! 6 tisuca jevrova sa odlican motor koji u sebi spaja i laki enduro, i street bike. Tako da moja preporuka ide i na racun ovog modela!! Pozzz

Imam jedno pitanje za nekog ko zna . Zanima me da li neko moze da mi objasni razlike _ za i protiv -honde , yamahe i suzukija u tipu kruzera klase 700 kubika . Svi imaju priblizno iste cene (7000 - 8000) , a ne mogu da verujem da imaju i isti kvalitet ?!
Pozdrav

Daleko da ja sebe smatram kompetentnim da delim savete okolo, ali pošto sam imao jedan a nameravam ponovo da kupim, eto pročitam ponešto. I znam da je sve dobro i kvalitetno, samo je lični afinitet u pitanju... Prošla su ta vremena kada su marke među sobom nešto bitnije odskakale... Mnogi veličaju Hondu i smeštaju je na tron, ali tu je za njim odmah i Suzuki... Pominjem japance jer italijane ne priznajerm ne zato što nisu kvalitetni (štaviše), nego su preskupi i za evropske pojmove, a kamo li za ovu očerupanu Srbiju (održavanje i da ne pominjem)... Kineze ne priznajem jer kineski (ne)kvalitet se zna širom planete... Harley jeste kvalitet, ali danas se više plaća ime i tradicija nego taj kvalitet koji u stvari uopšte ne odskače od ostalih...
Možda je najstručnije mesto na kojem bi se obratio sajt "bjbikers.com"...

svaka marka nosi nesto svoje i to je ta cena,zavisi sta volis.Sta god da kupis a da je poznata marka neces se razocarati,trebas se samo brinuti i razgledati kada kupujes polovno,za nove stvari nema frke

Back