ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Zasto bas njega?????Dosta mi znaci estetika ali nije presudna naravno.Svidja mi se kle a i jako je popularan tj ima ga kod nas dosta i stvarno dobrih i ocuvanih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vozim Transalp-a 04, tako da mogu samo njega da ti preporucim.
Afrika tvin je sada VARADERO,a zavisi kakav enduro volis,afrika je izuzetan motor bez obzira na velicinu izuzetno je lak za voznju,KLR je motor za hard enduro dok je KLE vise vezan za asfalt.Naj-naj enduro i motor svih vremena je ogromni,robusni san svih mojih snova BMW GS 1200 ADVENTURE.Vozio sam enduro 25 godina sada pauziram i pauziracu sve dok mi ne dovezu ovog gospodina u paleti u dvoristu i dok ga sklapaju ja da ih posmatram uz dobro pivo,hard rock i lepo drustvo....
Ja vozim Transalp-a 04, tako da mogu samo njega da ti preporucim.
Steta sto ne ubacuju 6. brzinu u transalp.
Steta sto ne ubacuju 6. brzinu u transalp.
Ljudi najbolji motor u tom rangu translap i kle po mom misljenu je Honda VARADERO,vozio sam se na sva tri motora i varadero mi je ostavio naj utisak
e danas cu da stavim moj peugeot na moto berzu i na josh neke sajtove i u oglase i da ga prodam i onda ima da kupim neku zujalicu ...
Menjaj ga za Varadero 125
Kasnije doplatis za Varadero 1000
Enduro (gradski) , najzdraviji polozaj , najuniverzalniji , najbolja stvar za nase puteve !
Na sajmu u Novom Sadu sam video Kawasaki Versys koji me je odusevio i izgledom i performansama a moram da naglesim i CENOM! 6 tisuca jevrova sa odlican motor koji u sebi spaja i laki enduro, i street bike. Tako da moja preporuka ide i na racun ovog modela!! Pozzz