MOTOCIKLI

1002343aa6.jpg

K5 prerađen na američki način, prilagođen drag trkama...spušten, hromiran i promenjena zadnja viljuška...
Ja sam ipak za "mirne" :lol: fabričke verzije...
060.jpg

e ljudi koji sam ja baksuz.Taman sto sredim skuter za prodaju maximalno ga upicanim i caletu dodje los dan nesto nije bio raspolozen i napije se i slupa mi skuter i sta covek sada da radi

e bravo care kakav pametan odgovor na glupo pitanje,to je retkost.hehe u pravu si,ali opet nije svejedno kada trebaju da se daju pare ili kada npr ja imao sam piaggio zip ono mali skuter ne skup ali kvalitetan ali opet nije moder i koliko sam se stvari odricao da bih kupio dobar skuter i sada odjednom kad sam ja to sredio sve nekome dodje los dan i izlomi sve ono za sta sam se ja trudio da kupim.Nije lako doziveti to,videti polomljen skuter iznenada i onda tek misliti sta mi je sa caletom.Ali prezivecu i to

Moto skup u Gornjem Milanovcu 22. aprila na Cveti ,odrzava se povodom otvaranja moto kluba Rebel's !!! Sastajanje u 12h na centru GM-a , a posle se ide do Takova ( 10 km od GM-a ) gde ce biti moto zurka ,pice , hrana... !!! Pozivaju se motociklisti i ljudi koji nemaju motore a vole da ih vide ,cuju :) , da dodju da se lepo vozimo i druzimo !!! POZDRAV !!!

Treba mi jedna informacija od iskusnih motorasa. Razmisaljam o BMW R/25 pa me zanima ako je neko poseduje kako mu se pokazala i da li je moguce da stvarno taj motor trosi 3 litre na sto kako mu je po specifikaciji.
Drugo me zanima da li je tih 1000-1500 eura njegova realna cena posto meni izgleda da ne. Taj sam utisak stekao jer sam imao u ponudi r/35 u perfekt stanju za 2000 eura, a kad kazem u perfekt mislim tip je kupio, vozio godinu dana i cuvao posle u sobi.

Treba mi jedna informacija od iskusnih motorasa. Razmisaljam o BMW R/25 pa me zanima ako je neko poseduje kako mu se pokazala i da li je moguce da stvarno taj motor trosi 3 litre na sto kako mu je po specifikaciji.
Drugo me zanima da li je tih 1000-1500 eura njegova realna cena posto meni izgleda da ne. Taj sam utisak stekao jer sam imao u ponudi r/35 u perfekt stanju za 2000 eura, a kad kazem u perfekt mislim tip je kupio, vozio godinu dana i cuvao posle u sobi.

Nisam "iskusni motoras" samo znam da su Oni oduvek DRZALI CENU ... Ali samo ako su u ORIGINALNOM stanju !
sa r-25 covek moze lepo da se vozi, izdrzljiv , pouzdan , delova ima ,ne bi trebalo da trosi puno ...
Do pre 10-tak god. cene su isle od 700 - 1500 DM (maraka) , pa ti prosudi ... ne znam sadasnje cene ..
Mislim da ga cesto precenjuju u poslednje vreme .
Par mojih ortaka ih je vozilo i nisu imali ni jedan jedini problem .

Za razliku od r35 koji se mora pazljivo voziti ovaj je zahvalaniji za voznju .

Back