MOTOCIKLI

Sebi sam rekao da ne kupujem ni jedan drugi motor sem ZX6R . Nude mi cas ovo cas ono , reko sam kad se bude bilo para bice se samo SESTICE ! Eh sto je nema sada , barem da stoji u garazi !
A naj naj osecaj je kada si u krivini i vidis onako asfalt blizu sebe skoro laktom da ga dodirnes i onda izadjes iz nje i gas do sledece ! E TO JE OSECAJ . A ne one face "vozio 200-250" pa to moze svako ! ! !

sONE_SR:
Sebi sam rekao da ne kupujem ni jedan drugi motor sem ZX6R . Nude mi cas ovo cas ono , reko sam kad se bude bilo para bice se samo SESTICE ! Eh sto je nema sada , barem da stoji u garazi !
A naj naj osecaj je kada si u krivini i vidis onako asfalt blizu sebe skoro laktom da ga dodirnes i onda izadjes iz nje i gas do sledece ! E TO JE OSECAJ . A ne one face "vozio 200-250" pa to moze svako ! ! !

SLAZEM SE SA TOBOM U POTPUNOSTI!!! :D
Ja obozavam ZX6 ali RR :D :D :D Zaljubljena sam u taj motor.Na proslom moto skupu u Zajecaru nisu mogli da me odvoje od njega. Mislim da bih bila najsrecnija na svetu kad bih uvece zatvorila oci i utonula u san znajuci da mi u garazi spava moj lepi najlepsi Kawasaki ZX6RR :D :D :D

Koje god. ti se svidja ? I ja sam zazjhfasljubljen u 2004 I NE BI GA MENJAO NI ZA 1000 DRUGIH (u stvari bi , pa bi uzeo opet 5-6 kom u razlicitim bojama. a ove bi naravno prodao...) ! Da li znas da kada je izasla krajem 2002 godine bila na drugom mestu po pitanju dizajna i inovativnog izgleda ! Naravno tada je na prvom bio Ducati 998 !
ps Cenim isto misljenje !

Prilozi

• rider_meiring6.jpg
    rider_meiring6.jpg
    47,8 KB · Pregleda: 21
Ima li neko ovde iskustva sa ovim motorom.Vidim da je sportski i ima brzine a 50 kubika pa me zanima koliko moze da razvije i koliko konjskih snaga ima?Inace kupio bih RS125 ali je skup.Ima li da se nadje za 1500e?Mislim na RS125.

Slazem se sa tobom :D Ja bih kupila u svim bojama, da mi se slaze sa garderobom i raspolozenjem :D
Kad bih imala Kawasaki (naravno ZX6RR) ne bih ga menjala ni za sta na svetu...to sigurno...makr samo jedan :D ako bas ne moze u svim bojama... :D
Jesi li ga vozio nekad?

Ima nesto slicno nije RS , ali je takodje sa oklopima AF1 SP , nije bas 125 nego 150 , jer ima kit Polini 37 ks , Gianellijev Sportski auspuh , Dunlop Sportske gume 1800e u Novom Sadu ! Ako si zainteresovan jos podataka na pm !

nista jace od 50 cm3 ti ne treba ....

ja sam vozio 200 cm3 , 10 konjskih snaga , i slupao se pri brzini od oko 90 km/h .....

i cim ima 50 cm3 , kad mu skines sve blokade itd , vishe od 65-70 ne mozes po ravnici ....

moj savet ti je da se maknes motora ;)

Ma ne lupaj! Vozim stari MZ-ts od 250ccm i 20ks (serijski). Prepravio sam mu usisnu granu, stavio drugi karburator i picim 140km/h. Nasao sam i elektronsko bezkontaktno paljenje koje planiram da ugradim pa cu uz sve ove prepravke imati oko 35-40ks. Naravno izduvni sistem sam davno prepravio. Ocekujem da cu po autoputu moci da ga doguram do 180km/h. Sobzirom da ima izgled starog klasika i da mi brzina nije bitna uzivacu uglavnom u dobrom startu.

ja sam rekao da sam se slupao pri 90 km/h , a on naravno moze da ide brze .... eno ga sada stoji u garazi .... polomljen citav ;)

a , moj drug ima 150 cm3 , ali ima 14 konja , i ima mnogo bolji start od ovog sto sam slomio

dr_smak:
Ma ne lupaj! Vozim stari MZ-ts od 250ccm i 20ks (serijski). Prepravio sam mu usisnu granu, stavio drugi karburator i picim 140km/h. Nasao sam i elektronsko bezkontaktno paljenje koje planiram da ugradim pa cu uz sve ove prepravke imati oko 35-40ks. Naravno izduvni sistem sam davno prepravio. Ocekujem da cu po autoputu moci da ga doguram do 180km/h. Sobzirom da ima izgled starog klasika i da mi brzina nije bitna uzivacu uglavnom u dobrom startu.

Kako ti bacas te konje tamo vamo , ako mislis da ces stvarno dobiti toliko sto se ne javis u neki japasnki motorsport tim da im dajes savete kako da izvlace snagu lakse iz motora , da se nemuce onim tamo proracunima . . . A jesi li razmisljo o stabilnosti malo pri toj brzini na tom motoru ? I nemoj mi samo reci da si skratio auspuh , jer ako si to uradio skratio si i vek motora i to 2-3 puta !

A sto se 50ccm tice bez blokada ide 80-90 , a sa jos malo sitnhi stelovanja i 100 .
Drugar mi vozi DT50R sve fabricki na njoj sem prenosa , nastelovana , svaki dan je vozi bez ikakvih problema i ide 110 ! Enduro-Kros

Eternal sunshine:
Dobrodosao u klub :D :D :D
Slika je...mislim sta reci...reci su suvisne :D :D :D

ne razumem,automobilizam ima posebnu temu i 50 naslova,
a motori?... zajedno sa karateom i padobranstvom :shock:
evo za kaznu, trka D999 i lamborghini..
da li treba reci ko je dobio :lol:
pozdrav

@e.sunshine

a koliko kosta kod nas ZX6 RR ?
i ako mogu da predlozim,..to bi bio ZX 10R npr. 2005,
ima 400 cc vise,tezi je samo 9 kg(172kg) od zx6, 0-100 za 3.2 sekunde,
ima 150 konja,a i sedista su slicne velicine..i najbitnije mnogo je bolji na krivinama
e sad ne znam koliko je skuplji kod nas ,od zx6 ?
kawa1goq2.jpg

a evo i kako se ovde vozi

a zadnja scena se dogadja 1 u 100, ''plavi'' nemaju sanse

Back