mile voli disko
Primećen član
- Poruka
- 785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo me potsjetilo na situaciju sa faxa ..danas stojimo nas 15-20 u hodnik faxa i cekamo da stane kisa jer niko nema kosobran.Tada prolazi mnogo dobra djevojka a lik iz mase pita jel gledate nju ili (njen) kisobran

Smatram da je veliki strom odličan motocikl po prihvatljivoj ceni,
....i vise od toga (ako pricamo o ljubiteljima takve vrste motocikla)Verovatno,ma da ....dve sezone sam ga vozio,i nisam imao taj problem.Mislim da i stil voznje dosta utice kod te boljkeverujem da su sa najnovijim modelom otklonili i najmanji problem sa korpom kvačila,
Hahaha - ma nisu breali su tako ebeno od njega napravili kopiju Pere detlića da bih mnogo razmišljao pre nego što odvojim pare sve iz straha da me ne zaebavaju ljudi na semaforu.
- LEP JE !!!
....pa to je sad taj stil i pravac u dizajnu,u kome se svi krecu.
......nekako mi je hiljadarka "mrsava"
ako nema dva ....

..izgleda preyebeno
.......sad si me vratio u detinjstvo i moj prvi kontakt sa dvotockasima.Kao srednjoskolac sam na jednom raspustu radio u JUGOAUTU koji ih je prodavao (иж-планетa4).Dolazili su u kartonskim "sanducima"(na paleti),90% sklopljeni,i mi smo onih 10% kompletirali,obavljali prvo paljenje ,i tada smo (nas nekoliko momaka) imali priliku da pravimo prve metre sa motorom koji imao cini mi se 350ccm i dva izduva.U to vreme,vrhunac mog mastanja bio je MZ 

Bar jednom sedmicno sam bio na motoru,decembar isao na posao motorom skoro svaki dan 
Nisam je nikako ni zatvarao,nikad kao ove zimeBar jednom sedmicno sam bio na motoru,decembar isao na posao motorom skoro svaki dan
![]()

Ovdje nije bilo bas tako,ma cim prebaci 4-5 stepeni meni je ok.
Danas ce biti toplo !
Kako ti se zove taj klub gdje ides?