zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Japanski tu i tamo, ali kinezima je maximalan rok trajanja 5 sezona, posle moze da se baci :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kreni od brave pa na dalje.

Pa neka izbaci iz brzine ako mu je spustena copava!![]()
Ima mi drug kavasaki 1100 .pošto baterija bila slaba hteo je da je dopuni na ispravljač.Kada je vrati ponovo na motor odjenom se izgubila struja negde u kablovima,Osigurači svi ispravni.Dali ima mogućnosti da ako regler crkne da se izgubi struja.Ne daje nikakve znake na okretanje ključa.Hajde majstori pomoć.Baterija izkontrolisana i ona je puna struje.
Meni se to desavalo na kolima nekoliko puta.Okrenes kljuc i nista, ko da nema akumulator.
Skinem klemu, vratim i sve normalno radi.![]()
Pero da bi motor upalio kad je na nozici mora da mu svetli N jer to znaci da je u leru.Inace nece da upali.
Verujem da to znas i da hoces da mi kazes da ama bas nista ne svetli pa cak ni kilometar sat sa kilometrazom.
U tom slucaju pravac kod elektricara a regler nema veze sa tim jer motor ne moze ni da upali jer on samo dopunjava akumulator dok motor radi.

Popraviste li motor Pero?
A sunce ti vid` Duleta i avatara !![]()

A to da se lakse naplati,kad je dva dana onda su vise kao radiliMajstori svugdje isti
![]()

I mi hocemo u EU???
To bi kod nas kostalo jednu flasu Coca Cole.
Spojili zice i 30 eura?![]()