MOTOCIKLI

Eto kako se neko kod nas ne seti da proizvodi skutere kad se zna da za njima leti sizi i staro i mlado nego im je lakse da uvezu kineski skart i da na tome zaradjuju.Steta Tomosa jer realno to je bio kvalitet a za skromne pare.

301134_498775186817245_1160890172_n.jpg

Ima mi drug kavasaki 1100 .pošto baterija bila slaba hteo je da je dopuni na ispravljač.Kada je vrati ponovo na motor odjenom se izgubila struja negde u kablovima,Osigurači svi ispravni.Dali ima mogućnosti da ako regler crkne da se izgubi struja.Ne daje nikakve znake na okretanje ključa.Hajde majstori pomoć.Baterija izkontrolisana i ona je puna struje.

Ima mi drug kavasaki 1100 .pošto baterija bila slaba hteo je da je dopuni na ispravljač.Kada je vrati ponovo na motor odjenom se izgubila struja negde u kablovima,Osigurači svi ispravni.Dali ima mogućnosti da ako regler crkne da se izgubi struja.Ne daje nikakve znake na okretanje ključa.Hajde majstori pomoć.Baterija izkontrolisana i ona je puna struje.

Meni se to desavalo na kolima nekoliko puta.Okrenes kljuc i nista, ko da nema akumulator.
Skinem klemu, vratim i sve normalno radi.
dunno.gif

Pero da bi motor upalio kad je na nozici mora da mu svetli N jer to znaci da je u leru.Inace nece da upali.
Verujem da to znas i da hoces da mi kazes da ama bas nista ne svetli pa cak ni kilometar sat sa kilometrazom.
U tom slucaju pravac kod elektricara a regler nema veze sa tim jer motor ne moze ni da upali jer on samo dopunjava akumulator dok motor radi.

Pero da bi motor upalio kad je na nozici mora da mu svetli N jer to znaci da je u leru.Inace nece da upali.
Verujem da to znas i da hoces da mi kazes da ama bas nista ne svetli pa cak ni kilometar sat sa kilometrazom.
U tom slucaju pravac kod elektricara a regler nema veze sa tim jer motor ne moze ni da upali jer on samo dopunjava akumulator dok motor radi.

Ništa nije pomoglo naše znanje sve sam probao .Sutra ima drug termin u radionicu

Pa sjebao mu se prekidac koji pali N lampicu.To je moj drugar imao na Hondi Transalp i dok ne namesti da mu se upali lampica motor nece da upali.
Tako smo ga znali cekati i po 5 minuta dok on ne uspe da postavi menjac u polozaj da mu se upali N.

Evo izveštaja.Od baterije ide glavni kabal na osigurač i od njega dalje prema ključu .Tu su kablovi spojeni sa muški -ženski štekeri i ta kutijica bila odkačena.Uzeli su mu 30 € Dobro da nije nešto više bilo

Back