MOTOCIKLI

Ljudi kakvi su Derbi motori?
Drugar kupuje al se dvoumi izmedju Derbi GPR ili Yamaha TZR, ja se vozih jednom Derbi al nesto mi mnogo tvrd motor... Valjda zato sto sam sa skutera presla na drugaciji oblik motora iste kubikaze.
Meni nesto mirise da je TZR bolji...

Derby je bolji a dokaz je to sto ta firma aktivno ucestvuje na trkama sa tim zujalicama.
Dovoljni je da pogledate stapove ili vile i sve ce vam biti jasno.
Plus sto izgleda ozbiljnije a ima i 8,8 ks naspram yamahinih 2,45 ks!

2011%5C02%5C28%5Cbikepics-2160746-800.jpg

Moto susret Niš 2011. održaće se u kampu klub hausa Shadows Srbija od 03. do 05. juna 2011. Klub haus se nalazi na starom putu Niš - Aleksinac blizu Nais motela, odnosno naplatne rampe.
Ove godine će se dolaziti na skup isključivo sa pozivnicom koja će biti ujedno i ulaznica u kamp. Ulaz se neće naplaćivati a ručak u subotu i doručak u nedelju su gratis. Mesta su ograničena, Shadows su rešili da se vrate izvornim običajima moto dešavanja, što znači 100 do 300 motora i kraj. Pozivnice koje služe kao gratis ulaznice davaće se na predhodnim susretima samo onima koji sigurno dolaze, radi evidencije. U kampu postoji objekat sa desetak ležaja tipa hostela sa kupatilom, a prenoćište se plaća 500 dinara po osobi. Mesta za šatore su obezbedjena, toaleti i spoljni tuš, sve je ogradjeno. Dobrodošli!
Izvor: Rendi - MK Shadows

Prodao sam zutog GSX600F i sad ostao samo B King kog ovih dana i registrujem ako vreme posluzi a ako ne ne pada mi na pamet da dajem preko 300 eura za malo dana voznje. Mogu to i ovako.
Evo kako taj jadnicak od motora ide!:per:

Pa pazi ovako:
prošle godine sredinom marta, ja se okliznem i padnem u zaleđenoj ulici i sj*ebem lakat.
I dok sam se ja oporavljala od teške povrede, već uveliko krenula sezona voznje, a moj dragi (pošto ima dva sedišta za ovaj motor)
lepo montirao jednosed i prepravio još ponešto, pa sad ne može više da se vrati sedište za dvoje :besna:

Aaa on je racunao da je sezona za tebe gotova.

Znas sta ,lijepo ti njega da pritisnes da se to sve vrati u prethodno stanje,pa nisi valjda progutala to da ne moze da se vrati.
A cekaj Ceci,pa zar ti nemas svoj motor,uvijek sam mislio da imas.

Za koliko moze da se nadje dobar skuter,dobro ocuvan,pezo ili aprlia,ne previse star,ne previse presao..?:D
Tj. da li moze da se nadje do 700-800 evra??

Poslednja izmena:
Dobro veče...

Samo da vas obavestim i podsetim:

"25. Јуна 2011. Бајк Рок Мисију ће својим присуством увеличати 1500 до сада пријављених учесника Ово је наш мали јубилеј 5 година од нашег првог заједничког одласка на Косово и Метохију. Полазак је традиционално предвиђен испред Народне скупштине у 10:00 часова 25. јуна. 2011. године (субота). Кренућемо улицом Кнеза Милоша где излазимо на ауто пут ка Нишу а прво сипање горива је на НИС бензинској пумпи ''Лозовичка Чесма'' даље настављјамо ка Крагујевцу потом идемо за Краљево где је предвиђено и друго сипање горива такође на НИС-овој бензинској пумпи "Чибутковица", даље настављамо ка Рашкој и административном прелазу Рудница, потом идемо за Лепосавић, Звечане и у Косовску Митровицу стижемо око 18:00 часова.

Топло препоручујемо свим учесницима да дођу око 9:00 часова јер је полазак тачно у 10:00 часова.

Обавезно понети вреће за спавање јер је смештај обезбеђен у спортским балонима у Косовској Митровици и Звечану а један део бајкера ће се сместити у студентском дому Косовска Митровица. Вечера је обезбеђена у суботу увече са почетком између 18:00 и 19:00 часова.

Осим што има људски и хуманитарни карактер Бајк Рок Мисија представља највећи рок фестивал у земљи и окружењу. Треба поменути да су до сада са нама на заједничком путу била највећа имена рок сцене, Рибља Чорба , ЈУ Група , Ђорђе Давид , Дадо Топић , Алиса , Партибрејкерси , Краљевски Апартман , Владо Георгиев, Слађана Милошевић, Празан Простор, Ритам Нереда... итд.

Ове године ће наступати домаћи рок бендови као и извођачи из иностранства.

Концерт је овом приликом организован у Косовској Митровици у Суботу 25. јуна"

Izvor sajt www.bike-rock.com

Back