MOTOCIKLI

greensmilies-014.gif

Skuterče :)

Nemoj ni da pomisljas da uvozis skuter jer ovde su toliko jeftini da ti se ne isplati jer je samo dovoz oko 200 eura a onda jos carina i ostali troskovi.
Ako ne patis od nekog izgleda nego gledas funkcionalnost onda kupi Piagio Free 50 koji mozes da biras za 450 eura a ne kvari se i ide jako dobro kad mu se skine blokada(75 km/h).
Ima delova za njega i nije skup za odrzavanje. I sto je jako dobro,ne mozes da izgubis na njemu jer je vec toliko jeftin da ce tu cenu drzati narednih 10 godina.

Monza, hram brzine
sve je spremno
za superbike vikend

2i0excw.jpg

Monza ili ti hram brzine kako je poznata jedna od najbržih pista na svetu i najbrža pista u kalendaru svetskog Suprbike šampionata je spremna da i ove godine ugosti najbrži moto šampionat produkcijskih mašina.

Nakon neverovatno uzbudljivih trka na Assenu, pista Autodromo Nazionale u Monzi ima mnogo čemu da se raduje, naročito uzbudljivoj borbi za pobedu sve do samog cilja. Naravno osim iščekivanja borbe Italijani očekuju i povratak fabričkog Ducati tima u pobedničku formu.

Da podsetimo Ducati se nalazi u nikad goroj situaciji pošto su u čak devet trka samo jednom okusili slast pobede i to zahvaljujući Noryuki Hagi dok se ovog vikenda mnogo očekuje i od Fabrizioa koji kao i svi Italijani na ovoj pisti dobija dodatni podsticaj. Naravno ako Ducati opet omane tu je Aprilia sa Biaggijem i Camierom koji se iz trke u trku popravljaju i polako postaju faktor na koji treba ozbiljno računati.

qxo468.jpg

I ovog vikenda kao vodeći u generalnom poretku dolazi Leon Haslam koji je uprkos tome što na Assenu nije ni jednom pobedio zadržao, doduše smanjenu, prednost nad drugoplasiranim Biaggijem. Na Monzi je naročito opasan pošto pista favorizuje brze mašine a njegov Suzuki je, u uz Apriliu, jedna od najbržih, ako ne i najbrža mašina ove sezone.

Naravno kao i svakog vikenda do sada trke Svetskog Superbike šampionata možete pratiti na Eurosportu i to u sledećim terminima: od 09:30 je na programu snimak Superpole-a dok su za trke rezervisani standardni termini od 12:00 i za neke 15:30 dok će oni koji su prinuđeni da gledaju Bundesligu snimak druge trke moći da prate od 18:00.

Miran Brujić - MotoBerza

A ja juce pokisao u Zr. Skup je bio katastofalan u odnosu na proslu godinu a pasulj je bio OK samo sto je bio ljuuuuuut.:D
Dal zbog kise ili krize ali ovo je vec drugi skup koji je omanuo u odnosu na proslu godinu.
A omanuo sam i ja kad sam bacao radilicu.:rumenko:

POGINUO MOTOCIKLISTA KOD BRANKOVINE

1800.jpg

VALJEVO - Motociklista V. D. (37) iz Beograda poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Šabac, kod Brankovine, rečeno je večeras agenciji Beta u Stanici saobraćajne policije u Valjevu.

Nastradali je u selu Kozličić prešao na levu stranu kolovoza i udario u betonski podzid kod kamenoloma valjevskog preduzeća "Ingrap Omni". Nesreća se dogodila oko 13 sati, a policija i nadležni pravosudni organi će istragom utvrditi okolnosti pod kojima je V. D. izgubio život.

ovako...kupi Pedu timax 50 (tj RS 50 King Kong kako pise u dozvoli) i ovo je moje iskustvo
pre servisa kad sam ga vozikao extra radio i ispred servisa se ugasi i aj ja reko nek ga "nasteluju" i dotegnu bice bolje nema veze dacu 50e taman sam toliko i planirao...
usao ja,ono svi ljubazni kao i ja pa jao sto si sladak pa jao sto si kulturan...i nema veze oni ga "nasteluju" i krenem ti ja kad ono prosao gazelu na prvi semafor brk brk brk i ugasi se...nece ni na alnaser ni na kurblu ma ni da cuje...zovem servis dodje decko nasteluje i sve ok.dodjem kuci opet isto sva sreca bio sam blizu i nekako se dovukao...zovem servis i kazu MOZES DA KUPIS NOV KARBURATOR KOSTA 4000 JER TI SERIJSKU IMAJU FABRICKU GRESKU...ja stao u cudu.zasto?zato sto je motor u garanciji jos 6 meseci i zato sto ako ima SERIJSKU GRESKU koje su oni svesni zar nebi trebalo da je zamene o svom trosku?odakle mi 50e plus ruke plus redovan servis za 200km pa ovo pa ono...?sta da radim ljudi pomagajte! jbem ti kineza

Ja ti lepo rekao da uzmes Italijana. Free evo vozimo ja i moja zena i nikad stucnuo nije a imam drugara koji je presao s njim 25000 km i jos uvek radi savrseno.
Naravno to je vozilo za grad a ako hoces da uzivas onda mora da padne motorce.:)
Tako mi je drugar rekao kako ima garanciju na kineza dve godine i da kad god mu nesto rikne on ode u servis i oni mu zamene ili poprave.Jednom mu je riknuo motor i on ode a oni "Op" novi motor.Kaze extra je zadovoljan!'?
Ja sam ga samo pitao "Druze,jel smes ti da izadjes iz grada s tim skuterom?"
Pazi kako bolidi razmisljaju,kao imaju garanciju,a sto se skuter kvari svaki cas to nema veze!!!
Shvatam ja ekonomsku situaciju ali moja zivotna matematika je da ne kupujem nista dok ne skupim kesa da kupim dobro. Mislim da ce se svi sloziti sa ovom cinjenicom.
A opet s druge strane,kineza je sve vise.:dash:

Back