MOTOCIKLI

harley-davidson-boots-785132.jpg

Sirina kormana kod Tomosa ili Suzukija je skoro identicna tako da ko hoce da se provlaci moze i sa ovim. To je ista prica kako je Renault Scenic mnogo veci od Megana karavana a u stvari nije tako nego je samo vislji.

Ne gledas samo korman koliki je nego sve ukupno koliki je motor naspram drugog, jasno se vidi da je burgman glomazan samim tim i nije bas toliko praktican da se probija kroz guzve.
Tomos je kao biciklica naspram burgmana.

Jeste ali ako hoces da ga uteras u sobu preko zime kroz vrata korman ti nece dati kao i kod veceg motora. Moja zena vozi Pigio Free skuter od 50ccm i ja ga teze istertam kroz kapiju nego Suzuki. I sta sad? Za provlacenje je bitna velicina? Ili sirina kormana?
Morate biti svesni da je korman najsiri deo na motoru a samim tim on odredjuje gde ce se motor provuci. Vrlo malu ulogu ima ostatak motora.

Ali ja licno ne bi mogao kidisati baciti novac na ove maxi skutere,ne kazem ja da oni ne vrijede ili da su loshi,daleko od toga,vec nesto ovo automatici i opet skuteri mislim da nije isti osjecaj,opet bi prije kesirao za bandita 600cc .....

Jeste ali ako hoces da ga uteras u sobu preko zime kroz vrata korman ti nece dati kao i kod veceg motora. Moja zena vozi Pigio Free skuter od 50ccm i ja ga teze istertam kroz kapiju nego Suzuki. I sta sad? Za provlacenje je bitna velicina? Ili sirina kormana?Morate biti svesni da je korman najsiri deo na motoru a samim tim on odredjuje gde ce se motor provuci. Vrlo malu ulogu ima ostatak motora.

Ne pricam za ulazenje motora kroz vrata, ja to nikada nisam radio, kazem u voznji, kroz guzvu, medju automobilima. Naravno da je korman mada vecinom retrovizori najveca sirina motora ALI ja cu pre smotati tomosa ili beveryia izmedju dva auta nego ti sa burgmanom, tu se vide razlike koji je koliko veliki i da li mozes kroz guzvu-izmedju dva auta da prolazis (pr. semafor pa provlazenje pored i sa svih strana auta) tu neces moci tako lako da provlacis burgmana jer ima sirinu a i duzinu dobru. Opet kazem ne pricam da ga ubacujem kroz vrata gde ce retko koji motor da prodje , pricam ti o saobracaju pr Beograd.
Za provlacanje je bita velicini skutera a sto se tice kormana ,naravno da je korman igra veliku ulogu jer gde korman prodje tj retrovizoru tu i motor prolazi ali provlacenje izmenju auta pr dolazis sa strane auta pa skreces ispred auta to se sve desava na semaforu pa ides ispred, e tu ti igra ulogu sirina skutera i velicina a korman tu ne igra neku ulogu jer gore te nista ne sprecava imas sirinu auto je nizi ili uzi gore nego tako dole...

Ali ja licno ne bi mogao kidisati baciti novac na ove maxi skutere,ne kazem ja da oni ne vrijede ili da su loshi,daleko od toga,vec nesto ovo automatici i opet skuteri mislim da nije isti osjecaj,opet bi prije kesirao za bandita 600cc .....

To je sve stvar ukusa, sta ko voli ili zasta mu sluzi motor.
Neko voli jurcanje neko pokazivanje, neko saltanje, neko koristi kao prevozno sredstvo kao sto je pr. u italiji kod nas je to bas mali slucaj... sve je stvar ukusa.

Hvala na pozivu,mada imam isplanirano a i daleko je to meni :) Ali ipak nista ljepse od kotlica nema :)
A i trebao bi nekada skoknuti malo u mitrovicu nisam dugo bio,malo rodbinu obici :)
Veliki pozdrav... :) :) :) :) :)

Back