MOTOCIKLI

Po tebi ne valja ni ulicu prelaziti!

Види,немам ништа против безбедне вожње мотором,али наравно андреналин ради и шта се дешава ајмо на 200км на сат да возимо и шта се дешава ударим у ауто себе убијем а возача аута оштетим и остане мутав или га сјебем скроз

Види,немам ништа против безбедне вожње мотором,али наравно андреналин ради и шта се дешава ајмо на 200км на сат да возимо и шта се дешава ударим у ауто себе убијем а возача аута оштетим и остане мутав или га сјебем скроз

Pa ako ti ne volish motore, nije do nas;)

Pa ne znam zasto polazis od situacije padova,sudara i svega negativnog.Da li si mozda imao losa iskustva?
Kad sjednes da se vozis,trudis se da vodis racuna kako to radis,meni je to isto kao kad vozim auto,trudis se maksimalno da ispostujes saobracaj.
A sto se auta tice pa katastrofa je koliko ljudi gine sa automobilima posljednjih godina!

Po tebi ne valja ni ulicu prelaziti!

ovo mi se sviđa...:lol:

...i nadovezo bi se...isto tako su i bicikle opasne, pa se voze...misim saće neko da kaže kako sam konj jer upoređujem motocikl i bicikl, al ako će mo tim rezonom, oba ta prevozna sredstva imaju dva točka i čoveka koji njima upravlja...

...ja sam mišljenja da je vozač motocikla taj koji daje gas, ne daje motor sam sebi, prema tome...kako voziš, tako ćeš i da prođeš...takođe, ako dam 5000 evra za motocikl, glupo je da ne dodam još jedno 300 evra za dobru kacigu, rukavice i jaknu...možda i adekvatne pantalone...misim...ti što voze u šortsevima i papučama sa maramom na glavi umesto kacigom, takvih mi nije žao i da se izlome...
...jes da nema pravila, al obično se nekako baš ti kafe rejseri izlome najčešće...
...e sad...jes da ima otvaranja vrata u koloni dok motociklista zaobilazi istu, jer da ima vožnje na crveno noću dok motociklista ulazi u raskrsnicu...jes da ima svih tih situacija kobnih za motocikliste, al kad bi svi razmišljali tako crno...šta bi sve moglo da se desi...motori bi odavno prestali da se proizvode...

...misim što bi vozio 120 kroz grad, od raskrsnice do raskrsnice vozio na 1 točak, prelazio na levu traku i to...ne kažem da nema ulja i peska po našim ulicama, ali ako je brzina prilagođena, to ne predstavlja neku opasnost...

...mnogo sam ga loše sročio, al me mrzi nešto da razmišljam od jutros...

pda...to ti kažem...

...mada...i pešice čovek ide, pa loše stane, pa polomi rebra, ruke, noge, meću mu metalne šipke u noge i to...
...tako da mislim da motociklom upravlja čovek, a ne obrnuto...i kako ga voziš, tako ćeš i da prođeš...

...naravno uvek će da se nađe neko ko će da me demantuje, ali ja sam uveren u to što sam napiso...

ne kažem ja da nekad ne digne adrenalin...snaga je to...i šteta da je ne iskoristiš...da razvučeš 10tak hiljada obrtaja, i to...
...ali zna se gde i kada...i kako bi trebao da budeš opremljen za to...
...missim opet kažem...ako na šortsu i majici izigravaš mangupa i besniš sa motorom, ondak su velike šanse da onaj čiča u tristaću loše proceni tvoju brzinu i udaljenost, da te iseče i da se zalepiš...al ko te jebbe...neka si se izlomio...

...takođe...iole iskusni motorista zna da su raskrsnice najopasnija mesta za motore...mesto gde automobili čekaju, stoje...a svi znamo u kakvom su tehničkom stanju automobili po Srbiji...:lol: misim kape ulje na sve strane...

...u, al sam zapenio...:rumenko:

Poslednja izmena:

Back