Zašto ste tako sigurni da su Hrvati detonirali spomenik?![]()
Vi hrvati ste fini,gde bi vi nesto porusili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ste tako sigurni da su Hrvati detonirali spomenik?![]()
najjtuznije je sto i hrvati imaju veca muda od srba![]()
I Jovo Divjak je bio Srbin.
Eksplozija je odjeknula Mostarom jutros u 2 sata prilikom čega je uništen spomenik pripadnicima Armije BiH koji je postavljen ispred Gradske vijećnice u Mostaru.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/u-snaznoj-eksploziji-prepolovljeni-ljiljani
Mostar je podjeljen grad,muslimani ne prelaze u zapadni hrvatski dio grada,hrvati ne idu u istocni muslimanski dio grada,a vrlo cesti su sukobi i tuce na bivsoj liniji fronta,narocito posle fudbalskih utakmica dolazi do tuca i nereda izmedju muslimana i hrvata.
Sada su ponovo se latili eksploziva i oruzija i ko zna kako ce ovo zavrsiti.Mostar je bure baruta.
Nije takva njihova "ljubav" od juče...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko se hvali svojim "herojima" ustašama i priziva ih, a neko se uzda u Mevlida...
![]()
cela bosna je bure baruta
bosna? šta je to? - rijeka ili ...
Uzgred Mostar je u zapadnoj Hercegovini
Interesantno je i jedno ogromno zataškavanje ovog slučaja u njihovim medijima ... Valjda iz ovog može nešto i RTS da nauči a ne da pljuvačine po sunarodnjacima ma gjde bili, daju u prvoj sekundi dnevnika
bosna? šta je to? - rijeka ili ...
Uzgred Mostar je u zapadnoj Hercegovini
Interesantno je i jedno ogromno zataškavanje ovog slučaja u njihovim medijima ... Valjda iz ovog može nešto i RTS da nauči a ne da pljuvačine po sunarodnjacima ma gjde bili, daju u prvoj sekundi dnevnika
vidi decko
mozda ce to da te boli ali za vecinu ljudi odavde mislim bgd svi ste vi bosanci
i kada cujemo vas naglasak povraca nam se
Mostar je srpski kao sto je i cela dolina Neretve sa Stocem i Neumom i Peljescom! Nema tu mesta za dusevno obolele "narode"!
bosanci? šta je to? Nisi mi objasni ni šta je bosna a nisam siguran ni da si razumio na šta aludiram ...
umesto da se osude ustase.. koje kao i uvek jedino sto umeju da rade je da unistavaju i pale, vecina ljudi ovde im cestita na "mudima" i trazi da se prati njihov primer?
jeste vi normalni bre?
vidi decko
mozda ce to da te boli ali za vecinu ljudi odavde mislim bgd svi ste vi bosanci
i kada cujemo vas naglasak povraca nam se
bosanci=ljudi koji zive zapadno od drine
za mene ste svi isti
decko,
pre rata mostar je vecinski bio hrvatski recimo 70% ostalo muslimanski a najmanje srpski
srbi su bili sa leve strane neretve i to prema nevesinju,a sam grad, osim malo leve obale i jednog dele desne koji je bio bas kao mahala ,je bio hrvatski a pogotovo sva sela oko mostara koja su sva bila 100% ustaska
U BiH, Sloveniji, Austriji ... Pa eto vidiš, lupiš nešto i onda pojma nemaš ni šta si lupio ni na čemu je utameljno ... srljaš sve dublje i dublje. Uključi mozak, isključi te prozapdne medije
Vidi prijatelju g. Stawross je Grk pa mu neke stvari nisu bas jasne ,a to sto zivi u bgd ja stvarno ne znam gde je to ili sta je to !
Ти се баш разумеш у демографију да не упоредим пригодно..
Није тачно да су сва села око Мостара била хрватска. Што је био већински хрватски, па шта? Дрвар је био 100% српски па је опет у федерацији.
Мостар никако није требало оставити Хрватима, ионако су превише освојили.
Takvi će sutra i za Srbe na KiM govoriti da su kosovari, i da treba da navijaju za šiptarsku reprezentaciju. Znam da svako žito ima kukolja ali ovakvih je zaista pun BG ...