Mostar korak do izbijanja novog rata

Iz Beograda se slabo vidi,a i previse vas kljukaju budalijama tipa EU zemlja dembelija u koju kad udjete zivjecete srecno i bericetno u miru do kraja zivota

realno,sanse da dodje do oruzanih sukoba veceg inteziteta u Mostaru se velike....vec je bilo pusakaranja,pucanja na vijecnicu,bombaskih napada i samo je pitanje vremena kad ce sve esklirati
Pa šta čekate i sve samogledate sa strane...nećete valjda dozvoliti da se braća pobiju...

Ja i jesam mislio da pripomognete mirnom, ali konačnom razdruživanju...mada bih, iskreno voleo da dovrše ono što su i počeli među sobom, zato što malo verujem u mirno razgraničenje...kod nas to slabo prolazi...

Колико су Хрвати и муслимани у БиХ непријатељски настројени Србе, толико се и међусобно не подносе. За неки нови сукоб, Срби нису ни потребни.

Колико су Хрвати и муслимани у БиХ непријатељски настројени Србе, толико се и међусобно не подносе. За неки нови сукоб, Срби нису ни потребни.
А мени се учинило да би требало да се о'ма укључимо, за почетак једном протестном нотом Хрватима због уништавања српског симбола љиљана у Мостару...

Ако је веровати Хрватима ово су срушили сами муслимани. Исто су, кажу Хрвати, муслимани срушили и стари мост у Мостару да би напаковали Хрватима.
Идилична нека федерација, милина једна.

Ma dzaba i manastiri od kojih zastaje dah. Dzaba milion tona srpske istorije na Kosovu.
Siptarski policajac je pored Manastira.

Imamo mi istorije u RS i manastira u nivou sa kosovskim ali da nemamo srpskog policajca pored njih bilo bi dzaba.

Ne sviđa mi se ova rečenica uopšte...
Sa kosovskim se sigurno ne mogu porediti, bar ne oni u banjalučkoj eparhiji, sve su to NAŠI manastiri i crkve od Pravoslavne Ohridske Arhiepiskopije do Eparhije Dalmatinske ili Eparhije Gornjokarlovačke.
A što se tiče srpskog policajca, njega češće možeš da vidiš u blizini Džamije ako ćemo pošteno.

Ако је веровати Хрватима ово су срушили сами муслимани. Исто су, кажу Хрвати, муслимани срушили и стари мост у Мостару да би напаковали Хрватима.

Čudan je taj Mostar, grad podele i prezira, oni koji su se ranije udruživali da iskopaju Šantića, proteraju ili ubiju Srbe danas se mrze međusobno...

voz1vs5.jpg

ndh.jpg

Pogled na ne tako davnu prošlost nekih mostaraca....

Љиљан/бели крин је хришћански символ. По веровању, то је цвет који је Архангел Гаврило донео Богородици на дан Благовести.
to je simbol jedne kraljevske dinastije u Evropi,iskorišten da se simbolilčno stavi do znanja da je BiH produkt vojnog i političkog angažovanja Eu-rupe.....

ni Gospa im ne pomože da se upristoje i da gledaju humanije na budućnost

:hahaha: Gde se Gospe seti, pa ona im služi samo za finansijsku podršku, nego da li ste čuli da je pao komadant Šami:

komandirsamilyoutube625.jpg

KAKO su za Index potvrdili iz Službe za odnose s javnošću splitske policije uhićen je "komandir Šamil"!

"Policijski službenici utvrdili su identitet osobe koja se predstavila kao navedena osoba. Muškarac s područja Trogira uhićen je i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. Uhićen je zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela javno poticanje terorizma", kazali su nam iz policije ne želeći otkriti niti godište niti nacionalnost uhićene osobe.

Komandir Šamil obični je ćato! Radi u kancelariji trogirskog škvera!

Komandir Šamil je, inače, Damir M., 41-godišnji zaposlenik Brodotrogira. Radi u Kadrovskom odjelu na evidenciji zaposlenika! Šamil je zapravo obični ćato!

Index je jutros razgovarao i s Mateom Tramontanom, direktorom trogirskog škvera. "Ne znam što bih vam rekao, osim da me strašno čudi to što je Damir napravio. Taj njegov video uradak nisam pogledao, jer sam u poslu od rana jutra. Godinama radi tu kod nas, a i otac mu je radio. Nikakvih problema s njim dosad nismo imali i zaista ne znam što mu je ovo trebalo", kaže nam Tramontana.

Prvi čovjek Brodotrogira nije nam znao kazati hoće li firma poduzimati što protiv svog kreativnog zaposlenika. Prvo će pogledati Damirov revolucionarni proglas i sačekati izvještaj policije pa onda vidjeti što će i kako će s njim...http://www.index.hr/vijesti/clanak/...ir-m-iz-trogira-je-komandir-samil/656977.aspx

]Ако је веровати Хрватима [/B]ово су срушили сами муслимани. Исто су, кажу Хрвати, муслимани срушили и стари мост у Мостару да би напаковали Хрватима.
naravno da im se ništa ne sme verovati...pa zar o tome još ima neko ko ima dileme... treba ih samo držati što dalje od nas, pa i po cenu da negde i gubimo... skuplje nas košta saradnja s njima nego sve ono što smo imali navodno nekakve koristi...

Не стојим баш најбоље са хрватским, али зар овде не би требало да стоји обитељи уместо породица? А ни за ово ухапшени нисам сигуран, зар не треба ухићени?

Izgleda da je i ovaj koji je pisao ne stoji sa hrvatskim, obzirom da je Hercegovina u pitanju greške su prirodne, pa Srbi kažu :kuća stoji na domaćici, dok Hrvati dom stoji na kućanici...

Back