I umru u starosti kao druga nacionalnost kao sad mi Srbi na Kosmetu koji su na ličnim kartama po nacionalnosti kosovari.Нема везе то, важно је да неки проживе век као бубрези у лоју...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I umru u starosti kao druga nacionalnost kao sad mi Srbi na Kosmetu koji su na ličnim kartama po nacionalnosti kosovari.Нема везе то, важно је да неки проживе век као бубрези у лоју...
Без прошлости нема ни будућности. Није здраво да сами себи сасечемо корен, увенућемо врло брзо.
I umru u starosti kao druga nacionalnost kao sad mi Srbi na Kosmetu koji su na ličnim kartama po nacionalnosti kosovari.
A sta bi ti? Zalijevao izdajnicke korijene? Nalijepio nam neka druga obiljezja?
Sad kad smo se napokon izvukli iz okupacije u BiH? Kad imamo svoju Republiku Srpsku?
Gurnuo nas u savez sa izdajicama i neprijateljima sve zbog "srpske istorije u Bosni"? Da li si ti brate normalan?
Veruj da ste mi uvek bili u srcu.I doći ću uvek da vam pomognem kad zatreba.A hvala na velikodušnosti.To ocigledno tako treba. Zbog srpske istorije na Kosovu.
Zrtvuj se, budi Kosovar, ja cu biti Bosanac.
E moja braco...
Sreca pa nas oni ne vode. Brate s Kosova samo radi po svom, ako izgubis dodji kod nas u Republiku Srpsku.
najjtuznije je sto i hrvati imaju veca muda od srba![]()
A sta bi ti? Zalijevao izdajnicke korijene? Nalijepio nam neka druga obiljezja?
Sad kad smo se napokon izvukli iz okupacije u BiH? Kad imamo svoju Republiku Srpsku?
Gurnuo nas u savez sa izdajicama i neprijateljima sve zbog "srpske istorije u Bosni"? Da li si ti brate normalan?
Не, то никако... Али како не разумеш. Ви у РС имате у својим рукама истину, док друга два ентитета износе неистине и лажи. Мало више мудрости није на одмет, да нас опет, као много пута до сад, не преведу жедне преко воде. На сваком могућем месту истичите да је средњевековна Босна била српска држава, са српском династијом и српским становништвом. Једини муслимански “аргумент“ је да су они ти Босанци од пре пар векова, а да су Срби досељеници и освајачи њихове земље.
Указивање на стварну историју није у никаквој супротности са одбрамбеним ратом који сте водили 1992-95.
nemaju mooda, no odresene ruke, vlast, sve ono sto mi nemamo. kad su mooda u pitanju, njihova su poput deckica iz predskolske ustanove![]()
Ne preteruj, zbog slične logike smo mnogo puta stradali, ljudi koji su nam juče bili braća, zbog našeg prezira što su promenili veru uz pomoć drugih izgradiše sebi naciju i večne mrzitelje Srba i srbskog korena iz kojeg su nastali.
Iz čije okupacije smo se izvukli, međunarodnog protektorata, najveća okupacija je u našim glavama, uvek se ćutalo i prećutkivalo, ono što je i budali vidljivo... Po toj tvojoj logici rušili smo sve što nam na momente nije imalo neki nacionalini ili verski predzank, pobogu i Ferhadiju je izgradio Ferhad paša Sokolović kao i veliki deo Banjaluke, da li možda i most u Višegradu koji je izgradio njegov rođak Mehmed paša Sokolović....
**** te i Ferhad i Mehmed pasa Sokolovic i sve ostale srpske izdajice.
Mene krivis zbog tih izdajica. Sram te bilo.
Kakva istina? Kakva pravda? Sa kim da pricamo, sa srpskim neprijateljima? Da li ti znas sta znaci izgubiti slobodu? Boriti se za slobodu, za svoj narod, identitet? Srecom ne znas. Jel tebi jasno da Srbe u BiH i Kosovu boli **** za srpskom istorijom u BiH i Kosovu. Sa kim da gradimo tu istoriju? Sa Muslimanima i Siptarima?
Okreni se spasavanju svog naroda a ne pravu, pravdi, moralu ili istorijskim cinjenicama. Koga boli qrc za istorijom kad je u pitanju goli opstanak. Sutra, za 100, 200 godina kad upadnemo tenkovima u Pristinu ili Knin onda cemo se pozvati na istoriju.
Kakva istina? Kakva pravda? Sa kim da pricamo, sa srpskim neprijateljima? Da li ti znas sta znaci izgubiti slobodu? Boriti se za slobodu, za svoj narod, identitet? Srecom ne znas. Jel tebi jasno da Srbe u BiH i Kosovu boli **** za srpskom istorijom u BiH i Kosovu. Sa kim da gradimo tu istoriju? Sa Muslimanima i Siptarima?
Okreni se spasavanju svog naroda a ne pravu, pravdi, moralu ili istorijskim cinjenicama. Koga boli qrc za istorijom kad je u pitanju goli opstanak. Sutra, za 100, 200 godina kad upadnemo tenkovima u Pristinu ili Knin onda cemo se pozvati na istoriju.
Ono što se silom spoji, sila i razdvoji... nek im je sa srećom, ovog puta sam neopredeljen...navijam za obe strane i nek se jave ako šta zatreba...U Mostaru žive muje i hrvati, uglavnom. Samo nek se rokaju.![]()
Evo današnje zvanične zastave Srbije ,koju su neki veseljaci baš pre koji dan postavili na ulaz u Sarajevo,a ovdašnje kolege bosanski Srbi se od srca obradovali :
![]()
Jel vidite dva zanimljiva detalja na grbu Srbije , na dnu za slabovide .
Tako da je dosta trtljana o tome kako ljiljan nije srpski simbol kada ustav , zakon i znamenja lepo kažu da jeste i svi to znamo , i to ne u vreme Tvrtka , Malog Radojice i Robin Huda nego danas .
Pajo,drugo je Kosovo sa svim onim manastirima od kojih zastaje dah.Mi ovdje i nemamo neku istoriju sa kojom možemo mahati ali to nam mnogo i ne smeta.NESKOOOO!!!
Da li i tebe boli qrc za 1000 godina srpske istorije na KiM., kao ovog našeg zemljaka za istoriju Srba u Bosni i Dalmaciji?
Не видиш да идеш на воду муслиманима који ће, као што сад својатају твоју историју, сутра својатати и твоју земљу?
To su napravili die Mohammedaner
http://www.hercegbosna.org/vijesti/...a-u-pogodnom-trenutku-bude-raznesen-7052.html![]()
Ma zaboli me sta oni rade i pricaju.
Mogu svojatati sta god hoce mene to ne dotice i ne zanima. Moraju puskom doci da bi me zanimalo.
Mozemo i mi svojatati sta god hocemo. Mozemo pricati da su Knin i Pristina srpski ali dzaba, nema srpske vlasti.
Pajo,drugo je Kosovo sa svim onim manastirima od kojih zastaje dah.Mi ovdje i nemamo neku istoriju sa kojom možemo mahati ali to nam mnogo i ne smeta.
Не води се сваки рат само са пушкама, има ту и других – убојитих оружија.