Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Нема потребе да плаћају.Platili im da zarate sa muslimanima?
Немачка не жели Турке у ЕУ, а кроатима само стопала вир вире из шваБске бооље....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема потребе да плаћају.Platili im da zarate sa muslimanima?
Neka prisvaja ko hoće, ali zašto se mi toga odričemo?
Na kraju krajeva to je deo istorije i Bošnjaka.
Па најбоље да имамо једно 19 грбова, 8 химни, 23 скупштине и исто толико председника републике, 7 главних градова и 6 писама..
Ne lupaj. Spomenik nije deo naše istorije jer je podignut zna se sa kojim ciljem. Dvoglavi orao Nemanjića je deo naše istorije.Па и споменик у Прешеву је део наше историје... И онај албански двоглави орао потиче од двоглавог орла Немањића..
Pa i "Bosanski ljiljan" je uveden za vladavine kralja Tvrtka I Kotromanića, a ukinut dolaskom Turaka. Zanimljivo da ga sada prisvajaju Bošnjaci, a Srbi ga se odriču.
I ja gledam sta se pise.
Kad su ljiljani bili srpski pa da bi ih se mi odrekli?
I jos lik rece "bosanski ljiljan". WIBU eto ti ga pa se oznaci sa njim!
Питање је да ли можемо боље од тога. Немамо ни васпитање ни културу да би учинили нешто друго.
Историја и Бошњаци?![]()
I ja gledam sta se pise.
I ja gledam sta se pise.
А у Прешеву споменик стоји ли стоји...
Ајде? Симбол на споменику је модификован, а ови љиљани су оригинални љиљани из времена Твртка?Ne lupaj. Spomenik nije deo naše istorije jer je podignut zna se sa kojim ciljem. Dvoglavi orao Nemanjića je deo naše istorije.
Simbol na spomeniku je modifikovan i uklopljen u albansku simboliku, što je njihovo pravo, ali nikako nije deo naše istorije.
pa šta čekaš junače......što ne digneš taj spomenik u vazduh......
Имаш пар кила експлозива на зајам?
Одбацивање средњовековне Босне као српске државе, и њених символа, од стране самих Срба, представља одобравање измишљотинама и неистинама које се подмећу о некаквом пореклу Бошњака.
Opet brkaš babe i žabe.A ovaj spomenik Balijama sto su digli Hrvati u vazduh je dio srpske istorije?
Da li si ti normalan?
Ljiljan je srpski simbol a ne zastava Bošnjaka.Хоћемо ли да у то име дозволимо да нам се Србијом вију овакве заставе>
![]()
Хоћемо ли да у то име дозволимо да нам се Србијом вију овакве заставе>
![]()
Pitaj učiteljicu.
И сам знаш да је то веома лош фалсификат, али то не значи да треба да одбацимо своју историју. Напротив, треба истицати као део наше баштине и традиције.
I sta?
Kada je grb Kotromanica bio srpski grb? To sto su Kotromanici bili Srbi ne znaci da su njihove oznake srpske oznake. Ajmo onda grb moje porodice uzeti kao srpski zato sto sam ja Srbin. Zna se sta su srpske oznake.
Kako je krenulo jos ce se pricati da je Armija BiH bila srpska armija jer je u njoj bio Jovo Divjak i jos par srpskih izdajica. Sta je sa vama ljudi?
Као што рекох, Хрвати својатају ћирилицу, али им не пада на памет да пишу њоме данас, много би се тога од њих могло научити, између осталог и како љиљани лете у ваздух...
То ти је краткорочно размишљање, јер ако ти овај грб Котроманића одбациш као српски, за 50 година он ће несумњиво постати бошњачки, а ти, или твоја деца, туђини на бошњачкој земљи.