Moskovski profesor prijatelja hteo da učini besmrtnim radioaktivnim zračenjem

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
Moskovska policija uhapsila je profesora u čijoj kući je nađeno 14 kilograma radioaktivnog materijala, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova, javlja ruska agencija RIA Novosti.

Profesor je rekao, kako navodi policija, da je materijal koristio da ozrači prijatelja koji je želeo da postane besmrtan. Navodno je kazao i da je taj prijatelj išao na mesto nuklearne katastrofe kod Černobilja da bi se "izložio radijaciji i postao besmrtan".

radijacija.jpg

U stanu i garaži u vlasništvu 35-godišnjeg profesora, čije ime nije objavljeno, nađeno je 14 kilograma "opasne supstance". Ministarstvo nije saopštilo o kakvoj vrsti supstance je reč.

Profesor je rekao da je radioaktivne predmete nalazio na "specijalnim mestima i grobnicama". Protv profesora će biti podignuta optužnica za "nelegalnu upotrebu nuklearnog materijala ili radioaktivnih supstanci", za šta je predviđena kazna do sedam godina zatvora.

Kad Moskovski profesor ovako razmišljaju kako li tek razmišljaju neobrazovani?
Sad men jasno zašto na Krstarici NATO zrači a Černobil leči
:kafa:

Ne yameri - al daj link ....

Eksperimenti sa dugovecnoscu se rade sirom sveta - pa i u Russiji , pre par godina su dva naucnika na dva udaljena univerziteta nadjeni mrtvi , a njihovi radovi su nestali ....

p.s. Ako su otvorio temu da se sprdas sa nivoom nauke u Rusiji - onda si za yaljenje .... jedno 150 godina su Rusi ispred nas ..... a u mnogim segmentima i ispred ostatka sveta ....

Eksperimenti sa dugovecnoscu se rade sirom sveta - pa i u Russiji , pre par godina su dva naucnika na dva udaljena univerziteta nadjeni mrtvi , a njihovi radovi su nestali ....

p.s. Ako su otvorio temu da se sprdas sa nivoom nauke u Rusiji - onda si za yaljenje .... jedno 150 godina su Rusi ispred nas ..... a u mnogim segmentima i ispred ostatka sveta ....

Da, u pravu si. Recimo eksperiment sa Himerom (pamet čoveka i snaga gorile) jedino je u Rusiji dala veliki odziv žena.
Druga stvar je što su Rusi svoju bogougodnu pravoslavnu laboratoriju zatvorili malo pre Prvog svetskog rata jer nisu imali para kao zapadne kolege.
Onoliko žena kad nagrne i Sultan bi bankrotirao.

Što se muških tiče, oni nisu baš bili u tolikom broju zainteresovani za nauku ali da ne bude kako su samo žene prljave, jeste, javljali su se i muški
ali ne toliko, ali ne toliko...

A šta da i kažem kad neko ni pijan neće...

Poslednja izmena:

Onda smo za njih sigurni da nisu uspeli da nađu formulu ni za dugovečnost, a čini mi se ni za besmrtnost...

Onda smo za njih sigurni da nisu uspeli da nađu formulu ni za dugovečnost, a čini mi se ni za besmrtnost...

A dal ti je nekad palo na pamet da takvi radovi nisu po volji mocnicima ovoga sveta ... iz niza razloga .... danas dolazimo u paradoksalnu situaciju da se istrazivanja u tom pravcu smatraju stetnim , za razliku od istrazivanja u vojnoj idustriji ciji je cilj pronaci sredstva za ubijanje sto vise ljudi ....

A dal ti je nekad palo na pamet da takvi radovi nisu po volji mocnicima ovoga sveta ... iz niza razloga .... danas dolazimo u paradoksalnu situaciju da se istrazivanja u tom pravcu smatraju stetnim , za razliku od istrazivanja u vojnoj idustriji ciji je cilj pronaci sredstva za ubijanje sto vise ljudi ....

Ne znam ko istraživanje dugovečnosti smatra štetnim (ne kažem da takvih nema), ali me uopšte ne iznenađuje što je uhapšen lik koji kući drži 14 kila radioaktivnog materijala...

Moram da priznam da ni meni ne bi bilo po volji kada bi mi takav lik živeo u komšiluku...bez obzira na njegove plemenite namere...

Ne znam ko istraživanje dugovečnosti smatra štetnim (ne kažem da takvih nema), ali me uopšte ne iznenađuje što je uhapšen lik koji kući drži 14 kila radioaktivnog materijala...

Moram da priznam da ni meni ne bi bilo po volji kada bi mi takav lik živeo u komšiluku...bez obzira na njegove plemenite namere...

Ama loše se prenosilo sa kolena na koleno
Nije cilj dugovečnost nego da sačuvamo prvobitnu genetiku za sledeću planetu
Na prošloj smo živeli 200 godina i imali tri seta zuba, na ovoj ne može
Imamo onu rupčagu u Solarnom sistemu, tamo smo bili i pretila opasnost da preostali ološ dodje ovde po uspešnom prispeću
Do sledećeg momenta vegetiramo i razmnožavamo se, ko da je to neki problem?
Ist curac živeo u Nju Jorku ili Kruševcu ili Borči ili na parceli Marsa - moraš da jedeš i da sereš
Svemirski šatl se zvao Nojeva Barka, nikakav to drveni brod nije bio

http://4.***************/_bHkgh6gAN30/SPdg1b1hlPI/AAAAAAAACxs/jY6P-seSMhM/s400/NoahsArkHumor.jpg

Poslednja izmena:

Back