zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.876
Mislim da i ne znas o cemu se ovde radi.Stvarno ne znam o čemu ti pričaš. Aspekt naše katastrofalne politike je u drugom planu, potisnut je težinom gluposti kojom odiše 'vest' o kojoj si ti kolega otvorio temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da i ne znas o cemu se ovde radi.Stvarno ne znam o čemu ti pričaš. Aspekt naše katastrofalne politike je u drugom planu, potisnut je težinom gluposti kojom odiše 'vest' o kojoj si ti kolega otvorio temu.
Pa onda prenesi vest sa Kamčatke od nekog državnog Kamčatskog instituta i u tom smislu bi ona bila manje glupa. Čak bi i iznošenje mišljenja nekog bostandžije vest imala veću težinu , ovako jedino može poslužiti za sprdnju.Sta ima ko koga da placa? Ovo ce ti reci i prodavac lubenica na pijaci,poceli su da pisu o tome i na Kamcatki. Takve poruke saljete da je svima jasno da ste skinuli pantalone,
Види, овако...Klipeta vest je iz Moskve! Procitaj nije USA nego dajrekt Kremlj,
Stvarno , ladno su napisali da bi se srpski političari odrekli dela teritorije zarad vlasti i para ,totalno ludiloOvo je dostojna konkurencija epskoj tvrdnji da je Madagaskar veći od Rusije, uz foto editor. I da je veliki župan Stefan u testamentu napisao: “čuvajte mi NATO“
Vidiš da Srbuljaši plebiscitarno obožavaju tu ispodprosečnu osobu zvanu Aleksandar VučićСпремни су Вучић и опозиција а не Срби
Dakle 3.5 miliona Srba koji izlaze na izbore je spremno a ostalih 3.5 miliona boli uvo realno.Спремни су Вучић и опозиција а не Срби
Па ти ниси крштен за ову годину...
Карнеги, али је "из Москве", па као- да пробам, а?![]()
Dosta portala iz regiona je objavilo ovu vest . Radi se o centru za politiku naziva Karnegi koji radi i deluje u Moskvi, Ova procena je i upozorenje ruskoj vlasti da se ne zalece u vezi sa politikom prema Kosovu jer je srpska vlada spremna da potpise bilo sta ako joj se garantuje da nece da ode sa vlasti! Bas tako POTPISACE BILO STA DA NE IZGUBE VLAST. Ali da ja mnogo ne filozofiram evo teksta sa portala B92 a isti su sadrzajem i na drugim portalima,
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=25&nav_category=640&nav_id=1570270
Klipeta vest je iz Moskve! Procitaj nije USA nego dajrekt Kremlj,
Вучић има само још да у име Србије припусти Косово у УН потписивањем Правно-Обавезујућег Споразума. То потписивање ће се десити до краја ове године, не због ЕУ "напора" (читај: Великој Немачкој не одговара решење и помирење два народа), већ Трамп жели да у председничкој кампањи 2020 у своје успехе дода и решење највећег проблема у Европи.
Ко је оснивач, и када је основан овај центар који има назив Карнеги
Formalni osnivac moskovskog odeljenja je ova tetka ovde:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rose_Gottemoeller
Pogledajte prilog 578430
Које је ово лудило за слуђивање слуђених !
Хвала
Википедија ми није довољна, сад ово треба гооглати и простудирати шта је средство игре и за коју сврху !
Saradnici ove organizacije su bili Francis Fukuyama i Condoleezza Rice izmedju ostalih uz neizbeznu Rand Corp.
Izuzetno su uticajni u ruskim liberalnim krugovima, pozicionirajuci sami sebe kao neki super think tank. Veoma su zainteresovani za saradnju sa ruskim vojnim nacelstvom. Kao zamenik direktora ovog centra je izvesni Dimitriy Trenin, nekada oficir u sovjetskoj vojsci u DDR-u ( sic! ).
Nekada je predavao na Vojnom Institutu u Moskvi, pa radio na Vojnom Koledzu NATO u Rimu, sto mu je dalo "ulaznu vizu" za Centar Carnegie.
Sto je najgore, izvesni Alexey Malashenko je bio profesor na katedri Ministarstva Spoljnih Poslova RF ( MGIMO ), covek godinama skolovao "ruske diplomate" i politologe. Zar treba sad da nas cudi kad u Beograd dodju ambasadori RF, a bave se stvarima koji nikako nisu u interesu same RF???
A tek kad analiziramo "nadzorno telo" moskovskog centra.... cega i koga tu ima, as ti Gospe...
Eh, koliko je drug Staljin bio u pravu...
Ма, хау јес ноу...Немој да те збуни име.
И апликација FaceApp има назив на енглеском, а чисто је руска апликација и Рује узимају мелеоне од апликације.
Oпа мала чарапанко, опет си јутрос код Чика Гаше клечала и коленица нажуљалаVaži đubre lojavo, samo kada se to ne desi ove godine, izaći ćeš i posle toga apsolutno siguran kako će se desiti sledeće![]()
Oпа мала чарапанко, опет си јутрос код Чика Гаше клечала и коленица нажуљала
Pogledajte prilog 578513