Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dixy:Nedavno sam cula za neke Morune.Naime,ti Moruni su clanovi legalne sekte.Oni navodno ne smeju da gledaju TV,piju,puse,DOTAKNU suprotni pol pre nego sto se sa istim ne venca.Zanima me da li je neko cuo za to,i ako jeste sta!?
Ne razumem zasto ti se svidjaju.Stoorbak:dixy:Nedavno sam cula za neke Morune.Naime,ti Moruni su clanovi legalne sekte.Oni navodno ne smeju da gledaju TV,piju,puse,DOTAKNU suprotni pol pre nego sto se sa istim ne venca.Zanima me da li je neko cuo za to,i ako jeste sta!?
Ne nisam cuo za MURUNE, ali mi se svidja to shto si napisala, ako je to tacno svaka ima cast ))
p0z
Hvala na brizi,ali mene zanima da li zaista postoje.Onako...bezveze...Аљона:Дикси, Дикси, зашто за тебе Моруни. Свака секта jе велика човечанска глупост и духовна смрт. Чуваj се!!! Гледаj са пажњом.
Поздрав.
dixy:Ne razumem zasto ti se svidjaju.Stoorbak:dixy:Nedavno sam cula za neke Morune.Naime,ti Moruni su clanovi legalne sekte.Oni navodno ne smeju da gledaju TV,piju,puse,DOTAKNU suprotni pol pre nego sto se sa istim ne venca.Zanima me da li je neko cuo za to,i ako jeste sta!?
Ne nisam cuo za MURUNE, ali mi se svidja to shto si napisala, ako je to tacno svaka ima cast ))
p0z
Ma kakav Pink?!DA LI STE CULI ZA TU SEKTU???Stoorbak:Pa naravno zbog serija na PINKU )) a za sve ostalo ((dixy:Ne razumem zasto ti se svidjaju.Stoorbak:dixy:Nedavno sam cula za neke Morune.Naime,ti Moruni su clanovi legalne sekte.Oni navodno ne smeju da gledaju TV,piju,puse,DOTAKNU suprotni pol pre nego sto se sa istim ne venca.Zanima me da li je neko cuo za to,i ako jeste sta!?
p0z
Koga pitas?Daa,mozda su mormoni!!!Gazdarica:Ma, da ne mislis ti na Mormone...???)))))))
I shta s njima i da postoje??????dixy:Koga pitas?Daa,mozda su mormoni!!!Gazdarica:Ma, da ne mislis ti na Mormone...???)))))))
Stoorbak:I shta s njima i da postoje??????dixy:Koga pitas?Daa,mozda su mormoni!!!Gazdarica:Ma, da ne mislis ti na Mormone...???)))))))