- Poruka
- 19.509
pa nemam pojma...kako dobijate saglasnost?jel koristite uidži tablu?
Kada nemas pojma onda nemoj da pricas.
- - - - - - - - - -
Nije imas gomilu katanaca, srce moje![]()
Moderacija nije izbrisala teme...hahahahaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemam pojma...kako dobijate saglasnost?jel koristite uidži tablu?
Nije imas gomilu katanaca, srce moje![]()
Vidm da ti imas pojma kada je za tebe poliandrija isto sto i poligamija HAHAHAHAHAHAAH
Jos se hvalis svojim neznajnjem lol
poliandrija pripada poligamiji. Poliandrija je vrsta poligamne bracne zajednice.
pa ti objasni odakle vam pravo da pokrštavate mrtve Jevreje. Anu Frank već 10 puta...Kada nemas pojma onda nemoj da pricas.
- - - - - - - - - -
pa ti objasni odakle vam pravo da pokrštavate mrtve Jevreje. Anu Frank već 10 puta...
pa ti objasni odakle vam pravo da pokrštavate mrtve Jevreje. Anu Frank već 10 puta...
Pa ostavila ih je da im se smejemo, uskoro ce biti prebacene na pdf humor![]()
alo bre amorfna maso...krštenje je dobrovoljni čin. jedino su ustaše pokrštavali srpski živalj uz upotrebu sileTi objasni koji zakon to zabranjuje ?
Da li znas da su krstili mrtvog Nepoleona i Aleksandra Makedonskog i Elvisa Prislija....
Da li znas da su krstili mrtvog Nepoleona i Aleksandra Makedonskog i Elvisa Prislija....
alo bre amorfna maso...krštenje je dobrovoljni čin. jedino su ustaše pokrštavali srpski živalj uz upotrebu sile![]()
oni jedino mrtve i mogu da krste zivi beze od njih......![]()
Ti objasni koji zakon to zabranjuje ?
![]()
pa vi ste gori moroni nego sto sam mislio.....
![]()
Dogovor postignut još 1995. godine brani mormonima posthumno pokrštavanje svih Židova, osim ukoliko nisu direktni preci trenutnog člana njihove crkve, a 2010. godine postignut je dogovor po kojem je posthumno krštenje potpuno zabranjeno za židovske žrtve Holokausta.
Zar ovo ne bi trebalo da bude u podforumu "Religija" ?
Ne, ja sam otvorio temu o sekti koja koristi svoju moc da udje u politicku sferu kako bi namerno unakazila drustvene vrednosti.
Tema sa pdf politike je prebacena ovde. Na sta sam ja protestovao moderatorima medjutim sad shvatam da MORMONI jesu za crnu hroniku.
Poligamija je zabranjena u Americi, a Crkva LDS bi bila automatski zabranjena da primenjuje poligamiju.
Значи ти припадаш тој цркви , колико имаш мужева или како то већ иде
Ma nije toliko bitno ko koga "bambusa" u toj sekti koliko je vazno njihov uticaj u politici.
Patriotske ruske organizacije su u novembru prosle godine protestima u Moskvi jasno stavili do znanja opasnost koja preti od te sekte.
Ne, ja sam otvorio temu o sekti koja koristi svoju moc da udje u politicku sferu kako bi namerno unakazila drustvene vrednosti.
Tema sa pdf politike je prebacena ovde. Na sta sam ja protestovao moderatorima medjutim sad shvatam da MORMONI jesu za crnu hroniku.