More i zatrudnjivanje

ako ces tamo redovno da se sexas, par puta dnevno ima logike....:)))....a ako ces ceo dana da dzedzis na plazi i da skrhana od sunca zahrces svako vece, nece biti bebe.....skoncektrisite se i probajte to dete da napravite iz zelje i ljubavi a ne iz opterecenja.....

Koliko je tacno da je dobro na moru pokusavati zatrudneti? Da li je neka od vas zena imala iskustva sa time?

U decembru sam imala vanmatericnu trudnocu i sada suprug i ja pazimo prilikom odnosa, a posto planiramo da ponovo radimo na bebi svi preporucuju na moru...

Ja se vodim opet time da je sve to malo i stvar psihe. Odete sami na more, sve opusteno pa se verovatno covek i ne opterecuje tim stvarima...

Opet, kazu da je za zenu dobro suncanje na moru zbog tih stvari...

:think:

p.s. izvinjavam se ako postoji slicna tema, nisam trazila da proverim

znam dosta njih koji su zatrudneli dok su bili na odmoru a znam i koji nisu

vazno je da se opustis i da ne mislis na zatrudnjivanje , vec ce se desiti kada se najmanje nadas

Svakako more doprinosi tome da se opusimo, a opustanje ce ti svakako pomoci. Danju malo sunca, setnje, sama promena okruzenja menja hemiju u mozgu, divne veceri, poneko pice... Ali samo bez preteranog forsiranja. Moja sestra se vratila sa mora trudna. Mozda su sve to slucajnosti, ali ako se sloze sve kockice... More ima uticaja na ostatak leta, vratis se pocrnela, pa obuces naku leprsavu haljinicu... Tvoj dragi nece odoleti...:per:

Koliko je tacno da je dobro na moru pokusavati zatrudneti? Da li je neka od vas zena imala iskustva sa time?

U decembru sam imala vanmatericnu trudnocu i sada suprug i ja pazimo prilikom odnosa, a posto planiramo da ponovo radimo na bebi svi preporucuju na moru...

Ja se vodim opet time da je sve to malo i stvar psihe. Odete sami na more, sve opusteno pa se verovatno covek i ne opterecuje tim stvarima...

Opet, kazu da je za zenu dobro suncanje na moru zbog tih stvari...

:think:

p.s. izvinjavam se ako postoji slicna tema, nisam trazila da proverim

meni nije pomoglo ni more, ni sunce, ni romanticne vecere, ni isforsirana opustanja, ni saveti tipa sex "svaki drugi dan", "tokom nedelje ovulacije", "podigni noge tokom sexa", bla, bla
zatrudnela sam onda kada sam prestala potpuno da mislim o tome

Back