vipgirl
Primećen član
- Poruka
- 893
Koliko je tacno da je dobro na moru pokusavati zatrudneti? Da li je neka od vas zena imala iskustva sa time?
U decembru sam imala vanmatericnu trudnocu i sada suprug i ja pazimo prilikom odnosa, a posto planiramo da ponovo radimo na bebi svi preporucuju na moru...
Ja se vodim opet time da je sve to malo i stvar psihe. Odete sami na more, sve opusteno pa se verovatno covek i ne opterecuje tim stvarima...
Opet, kazu da je za zenu dobro suncanje na moru zbog tih stvari...

p.s. izvinjavam se ako postoji slicna tema, nisam trazila da proverim
U decembru sam imala vanmatericnu trudnocu i sada suprug i ja pazimo prilikom odnosa, a posto planiramo da ponovo radimo na bebi svi preporucuju na moru...
Ja se vodim opet time da je sve to malo i stvar psihe. Odete sami na more, sve opusteno pa se verovatno covek i ne opterecuje tim stvarima...
Opet, kazu da je za zenu dobro suncanje na moru zbog tih stvari...

p.s. izvinjavam se ako postoji slicna tema, nisam trazila da proverim

malo sala a malo zbilja...mm i ja pre par godina bili sami na moretu bez krupne dece...msm sta da kazem mi smo bili drugi par od onoga koji je bio pre toga...volim da kazem da smo tih dana prezivljavali drugu mladost,ma totalno se preporodili...plivali skakali na glavu u vodu...i igrali ne ljutio se covece