more i intimna depilacija

Ja sam mislila na "onu" intimnu depilaciju, došlo je izgleda do male zabune. Za pazuh samo brijač, jeste da je malo smaranje svaki dan sređivati, ali to ionako traje manje od 5min, i ne boli ;-) Posle depilacije toplim voskom stavim samo talk, a tek posle dan, dva se lepo namackam mlekom za telo, negde neka uraste, ali sam uglavnom zadovoljna.

U pravu si, te novine istovremeno reklamiraju solarijume, a vec na drugoj strani pise kako su stetni..Ili tipa za slicne stvari, bas su kontra, cak i u istom broju, a tek u sledecem..uhuhu...

A sto se tice "one" depilacije, joj stvarno je veliki problem! To mesto je nezgodno za vosak??? Sta za to koristiti? Nesto od veet..ili...???

misliš između dve depilacije? nažalost oko 2 nedelje maksimum, pa posle 10-ak dana bude neuredno do nove depilacije :-? znači na 25 dana depilacija. a ako misliš koliko kozmetičarki treba da počupa, nisam nikad merila, ali ako je vešta vrlo kratko - 10min možda, i to ceo proces - namaže vosak, čeka da se stegne, cupa, boliii :lol:

Nemoj mi reci da i na "tom"mestu koristis vosak??? A joooj....pa jeste mala povrsina, ali bre boli...jel postoji jos neki nacin... ja stalno trazim novi izum...??? Moj kolega kaze da redovno devojci obradjuje taj deo ziletom i da uziva u tome :-) Lik je malo perverzan vise, a jos vise je slobodan da meni sve u detalje isprica:-) Polaskana sam prosto :-)

Pa, osim voska, jedino je žilet efikasan. Neke devojke koriste veet kremu, ali ja se bojim hemije na "onom" mestu ;-) A što se stidite pred kozmetičarkom, meni one dođu kao doktori otprilike, mada idem kod jedne s kojom sam zadovoljna, ne bi da me neka početnica unakazi :-?

Back