Moram ti reći koliko te volim...

Moram...opet...iako to odlicno znas...iako sam ti rekla pre 5 minuta...
I jos cu ti reci,da sam ti poklonila svoje srce i otvorila svoju dusu pred tobom...bas kao knjigu...Ti znas sve o meni...mozda cak i previse...mozda cak i ono sto ne bi trebalo da znas...znas sva moja osecanja...sve strepnje i strahove...znas da te volim ludo i strasno...onako kako se retko ko voli...i nije to samo zaljubljenost...ona je plitka i prolazna....i nekako vise rezervisana za mlade i nezrele...to je ljubav..prava...zrela...iskrena i cista...kao suza u uglu oka...
I postao si mi sve...moj zivot...moja snaga...moja nadanja...i sva moja cekanja...ceo moj svet se vrti oko tebe...i samo za tebe...
I nema vise u mom srcu mesta ni za koga..sve si zauzeo...i zato kao sto ti znas da mi nisi bio prvi...tako ja sada zasigurno znam da si mi poslednji...
I jos jedno zelim da znas..obecavam ti dok god budes bio sa mnom...pruzacu ti celu sebe...kao sto ti sad pruzam...i nikada zbog mene neces osetiti sta je patnja,tuga i bol...nijedan oziljak na srcu ti nece ostati posle mene...
I cuvacu te sebicno od svega sto te moze povrediti...i nas cu cuvati sebicno od svega sto moze pokvariti ovu nasu srecu...Volim te...ljubavi....:heart::heart::heart:
ljubavne-slicice-2

Poslednja izmena:
Jednostavno moram, moram da pišem, moram da napišem koliko mi znači to što te imam. Nad gradom se lagano pomalja sunce, taktovi pesme "igra bez granica" plove kroz vazduh a ja razmišljam o tebi i želim te baš sada, i želim te beskrajno. Tako puno srce zbog toga što te imam i takva tuga što te ne mogu zagrliti sada, ovog savršenog trenutka. Volim te, i nikada neću prestati, voleću te večno bez obzira na ljude, prirodu, sudbinu ili bilo šta drugo na ovom svetu što ikada bude pokušalo da se ispreči između nas. Ti mi nikada nećeš biti daleko, nikada daleko od srca jer sam te u njemu zarobio zauvek i bez mogućnosti da bilo kako odatle pobegneš, nikada ti to neću dozvoliti. Ako me jednoga dana ne budeš želela znaj da će tvoja duša biti kod mene, znaj da ću te i toga momenta voleti onako kako te i sada volim i znaj da će bez tebe moj život biti prazna ljuštura u kojoj će samo jedna stvar moći da gori plamenom života, a to je baš ta ljubav, ljubav prema tebi.

Sudbina nam je dodelila da zauvek nosimo jedno drugog u srcu i divno je što je tako, nikada nećemo biti sami, bez obzira na daljinu, prepreke ili nemogućnost da se vidimo, bez obzira na vreme koje će doći i proći, bez obzira na život koji će nas znam šibati milim i nemilim, bez obzira na sve što može da nas zadesi. Volim što mi daje ovaj osećaj, osećaj da sam voljen i drag, osećaj da sam siguran u njenim očima i da neću naići na hladnoću u njenom srcu, nikada....

Volim%20te.jpg
I opet cu ti reci volim te,moram ti stalno govoriti,pogotovo kad nismo zajedno,a zajedno smo tako malo,tako nedovoljno,da nista ne stignem ni da ti kazem,a toliko sam te zeljna ljubavi,svega sam zeljna,tvog pogleda,tog osmeha,tvog dodira,tvojih poljubaca,tvojih neznih reci...toliko te malo imam...tako kratko...tako nedovoljno...i tako retko...heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
Hiljadu reči ću upotrebiti da opišem samo jedan sekund sreće sa tobom i neću uspeti, nikada neću rečima opisati dubinu i lepotu onoga što osetim kada me pogledaš u oči, zagrliš, poljubiš... Isprva sam se trudio da podelim to sa svima, da im pokažem koliko i kako volim i kakva su u stvari moja osećanja a onda sam shvatio, shvatio da je lepota toga što imamo isuviše velika da bi se mogla rečima opisati, ili bilo kome pokazati.... Zahvaljujem bogu što mi te je dao, sudbini što mi dopušta da te volim i tebi zato što si se rodila za mene, i znam jedno, volim te, i voleću te uvek....

Volela bih da mi mozes obecati,da ako se nekada sretnemo u nekom drugom svetu...nekom drugom vremenu...u nekom sledecem zivotu...da ce sve biti drugacije nego sada...da cemo imati sve sto sad ne mozemo imati...divna zajednicka jutra...budjenja sa poljupcima...duge setnje udvoje...prelepe veceri...gomilu male cupave decice...samo mi moras obecati da ces me i u tom zivotu voleti...kao sada u ovom...:heart::heart::heart:

Prava ljubav, ljubav koja zaista prelazi okvire vremena i prostora jednostavno ne postaje i ne nestaje, ona je tu, zauvek utkana u naš život, terajući nas da pronađemo onoga ko nam je suđen bez obzira gde se on nalazi i koliko teško ga je pronaći. Jedanput kada ga pronađemo, znamo da je traženju kraj, znamo da nikada više neće biti one želje da idemo dalje i tražimo više, i znamo da će ona trajati večito, i posle nas, i pošto se zvezde ugase i kada vreme prestane da postoji...

Znas retko koja zena ima srecu da ima pored sebe muskarca koji je voli,koji je potpuno iskren prema njoj,koji se trudi da joj pruzi maksimalno koliko moze i kad moze,zato ti kazem da sam jako srecna pored tebe,a to sto me ponekad svlada tuga,to je samo zato sto sam te zeljna,sto ne mogu da te imam vise,cesce,duze...a znam da tako mora biti...i ne treba to da menjamo...nikako.Nemoj mi zameriti,to je zato sto te volim toliko puno...najvise na svetu....:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:

Back