Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Al se razderala. Ne ne svidja mi se. Bojana ima bolji glas. A pesmice sve na isti fazon kao i uvek bla bla truc. Stajling promasaj nesto kao princes merilin lol ma bezi
Al se razderala. Ne ne svidja mi se. Bojana ima bolji glas. A pesmice sve na isti fazon kao i uvek bla bla truc. Stajling promasaj nesto kao princes merilin lol ma bezi
Jao,jao,jao,jao,jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoj kako nisu usli u finale a oni smorovi iz Jermenije jesu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .......Najbolje otvaranje Evrovizije.
Pratim ga na instagramu,tviteru,fejsu -prelep je,ful.....Jos prica ruski...........Savrseno zivota mi.Previse dobro da bi bilo realno .
Sto se same teme tice, na slici u uvodnom postu mi je najvise zametalo to sto nisam znala ko je taj, kako rekose, serpa plavi vlasko-planinski trol (, ulepsalo mi dan), kao ni ko je onaj u cudnoj obuci pored Leontine.
A za Bojanu sta reci...lepo peva...razvalila je u polufinalu...bas da vidimo sta ce biti veceras
e kad sam se ja ukljucila na temu
meni je nepojmljivo da ce neko da povezuje Srbiju sa gojaznom zenom koja promovise gay lobi, ali ajde de
sta ko mene pita, a osim toga sta to mene licno tangira?
slika mi ne smeta, cak je i smesna