Moralne dileme

Ne vidim tu nikakvu dilemu, ako ti se sviđa pokušaj. Samo napred u čemu je problem?
Ako mi se svidja za vezu znači da sam već prevazišao s kim je i šta radila, ako mi je to uopšte i bio problem na prvom mestu.
Prošlost je prošlost, svi pravimo greške, ja bih želela da ne saznam. Da je neko bio sa poznanicom o kojoj nemam pozitivno mišljenje mislim da bi me zanimalo šta je video u njoj, kako im je bilo i sl. A, ako je samo na jednu noć, čemu je onda bitno??
imam
ne razumem đe problem u navedenom primjeru

Iva ekipa da fundamentalno obrati pažnju na etičke kodekse!

Pa onda je on debil.Mislim kakva su ti to pitanja?Ali prije će on naći finu djevojku nego ta djevojka finog momka,jer ako je jednom za jednu noć onda je i više puta stoga sigurno kruže priče.To je domino efekt.Rijetko koja stane na prvom za jednu noć
A ŠTA AKO JE TA CURA KOJU JE PREVARIO S OVOM, ZAPRAVO BILA VERENA ZA NEKOG TREĆEG DRUGA? HOĆE LI SE OPET TAJ, TAKAV DRUG SHVATATI IZBILJNO, KAO I SEKS SA TIM DRUGOM?

Ali ne kruži, ostaje forever s ovim. Oni su zajedno, to ti je tako.
Jel tebi normalno da tvoj muž npr se razvede od tebe i oženi tvoju drugaricu?Opet kažem ti ne možeš po tome porediti muškarce i žene.Žene vole da se takmiče,dokazuju da su bolje i otimaju momke svojih drugarica čak i sestra sestri zna.Ako drug drugu to uradi što je rijeđe od prvonavedenog to je zato jer mu se kita digla pa mu mozak stao.

Back