HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.169
Ниси безбедносно интересантан.kako znate sve o svakome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси безбедносно интересантан.kako znate sve o svakome.
jasta a tis vajna referenca koja sa tim ima vezeНиси безбедносно интересантан.

Ко је рекао да сам ја мурија?tis iz murije ko sto sam ja teletabis![]()
Sve to što si navela,a i toNe bih rekla.
Laganja, krađa, zavlačenje, ubistva, mito, korupcija su sa jedne strane, a to što je žena htela da čuje koliki mu je nema veze ni sa jednim moralnim posrnućem. Samo sa balkanskom zatucanosti.
Beograđani , Beograđani..... Sto ste ovo dopustili,koji vam je K ?Propala zemlja skroz naskroz gde predsednik studente i narod naziva teroristima.
Pogledajte prilog 1821872Pogledajte prilog 1821873
Grad i država se ne popravljaju tako što svi čekaju da neko drugi bude prvi nego tako što svako krene od sebe, pa se polako pravi razlika.
25 бешешира.Jel to posle teme o ženi koja je tvog druga pitala za veličinu penisa?
Da li je srpski narod totalno moralno propao,ili još uvek postoji neka šansa da se vrati na "fabričko podešavanje"?
Ne samo moralno nego I na sve druge nacine...bioloski,eticki,duhovno,zdravstveno,porodicno,ekoloski....Da li je srpski narod totalno moralno propao,ili još uvek postoji neka šansa da se vrati na "fabričko podešavanje"?
aj kad me opet prozivas sa onim da nis kako kazes iz murijeНиси безбедносно интересантан.

ja pisem ovde samo u prvoj..na krembile koji me vredjaju sam oguglao, samo jednom sam ubacio da kazem u trecu i odmah uzbunio nekoga 
Nema većeg zla od građanštine, moi ti.Онај српски део- није.
Али, ова грађанштина је "скрозирала"
Da li je srpski narod totalno moralno propao,ili još uvek postoji neka šansa da se vrati na "fabričko podešavanje"?
Čekaj, a ko to izlazi na izbore i bira ove na vlasti.Sve to ne dolazi sa Marsa,nego od onih koji su na vlasti....Pogledajte šta su skupili ispred skupštine,sve same robijaše,krezube polupismene i nepismene i šta sve ne i time se ona lezbača diči
E za deset godina će na planeti biti dve trećine manje stanovnika. A i oni što ostanu biće pretopljeni u vatri, bneva, besa, ljutnje, jada, strahova...Evo,neka budemo živi i zdravi,pa da se ovde sretnemo oko ove teme za jedno 10-tak godina