aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
On da defeiniše normalno?Дефиниши нормално, данас је то врло релативизован појам.
Baćo, optimista si... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On da defeiniše normalno?Дефиниши нормално, данас је то врло релативизован појам.
Baćo, optimista si... 
А шта ти мислиш- зашто је оно "ругло" постављено тамо, и зашто је још увек тамо?onaj koji menja rutu maratona zbog onog rugla sa turskim cadorima sigirno nije.
sa koje strane me pitas..ljudske ili strucne?А шта ти мислиш- зашто је оно "ругло" постављено тамо, и зашто је још увек тамо?
aj definisi sebe da se malo smejemo...pa cu ja posle sebe sa celokupnim cv-jemOn da defeiniše normalno?Baćo, optimista si...
![]()

Само дајем спорцку шансу...On da defeiniše normalno?Baćo, optimista si...
![]()

Мени је то исто.sa koje strane me pitas..ljudske ili strucne?
Evo ti njegovo normalno. Da na forumu ostavljamo CV, biografije, skenirane lične karte i sl.Само дајем спорцку шансу...![]()
aj definisi sebe da se malo smejemo...pa cu ja posle sebe sa celokupnim cv-jem![]()
pa i nije..sa ljudske je da ga zalis..a sa strucne da mu treba hitno lecenje.Мени је то исто.

a jok... politicki cv.Evo ti njegovo normalno. Da na forumu ostavljamo CV, biografije, skenirane lične karte i sl.![]()

Нека, није он најгори овде...Evo ti njegovo normalno. Da na forumu ostavljamo CV, biografije, skenirane lične karte i sl.![]()

od sve vas politicke dece nijeНека, није он најгори овде...![]()
Da, manje više ceo forum ne bi otkrivao o sebi lične pojedinosti. Svima se tresu gaće. Osim tebi - normalnom.a jok... politicki cv.
a mozemo i to sto si reko, pa da se nekima malko tresu pelene![]()

Прво може.Nego jel može niže srbija to je pitanje? Npr totalna diktatura gde ljudi samo nestaju. Ne znam koju veću govnhuriju bi mogao da napravi.
Da ratuje sa okolnim zemljama bedni crv nema muda.
Meni je svakako bilo jasno odma da se radi o tome da ne znas da pretocis u reci ono sto mislis.Каква год била- више ми се свиђа да је чујем, него да је не чујем, јер само на основу ње доносим мишљење и удлуке.
Јасније?
Не познајем господина, осим онога што видим и чујем на медијима, и не делим твој утисак о њему.pa i nije..sa ljudske je da ga zalis..a sa strucne da mu treba hitno lecenje.
aj onda politicki i o moralnim nacelima kako dozivljavas metafiziku, religiju, aktuelnu politiku... zasto si monarhista a sve sto pises ovde se kosi sa tim?Da, manje više ceo forum ne bi otkrivao o sebi lične pojedinosti. Svima se tresu gaće. Osim tebi - normalnom.![]()
Не познајем господина, осим онога што видим и чујем на медијима, и не делим твој утисак о њему.
А колико си ти стручан и оспособљен знањима и вештинама препознавања стања за које тврдиш да му треба хитно речење?
Ти си неки роштиљџија са дипломом психијатора, шта год, па ниси нашао посао у струци...?
Ух!od odraslih tesko da ima goreg i opasnijeg.

eto.

Приметио сам...postujem naravno tvoj stav

najozbilnije ti kazem...imam dva drugara u sns-u. pametni ljudi.Приметио сам...![]()
Неће, не брини...nemoj posle da bude

moje je da napomenem.Неће, не брини...![]()

Можда само тако изгледају, то се научи пре посланичког мандата...?ali svakim danom su nesto malo vise zamisljeni.