Moralna propast

Мени је то исто.
pa i nije..sa ljudske je da ga zalis..a sa strucne da mu treba hitno lecenje.

ima i ona treca filozofska i metafizcka, da li je ustavri u adolescenciji necim teze istripovan u sredini gde je odrastao pa ga mrznja zadojila da mrzi sve sto ima konotaciju srbije.

kao napr nas kolega aleksije koji na pomen muslimana dobije alergijski osip...ali srecom on ne odlucuje ni o cemu pa je zato bezopasan po okolinu, vec je samo opasan za sebe :lol:

Каква год била- више ми се свиђа да је чујем, него да је не чујем, јер само на основу ње доносим мишљење и удлуке.
Јасније?
Meni je svakako bilo jasno odma da se radi o tome da ne znas da pretocis u reci ono sto mislis.

pa i nije..sa ljudske je da ga zalis..a sa strucne da mu treba hitno lecenje.
Не познајем господина, осим онога што видим и чујем на медијима, и не делим твој утисак о њему.
А колико си ти стручан и оспособљен знањима и вештинама препознавања стања за које тврдиш да му треба хитно речење?
Ти си неки роштиљџија са дипломом психијатора, шта год, па ниси нашао посао у струци...?

Не познајем господина, осим онога што видим и чујем на медијима, и не делим твој утисак о њему.
А колико си ти стручан и оспособљен знањима и вештинама препознавања стања за које тврдиш да му треба хитно речење?
Ти си неки роштиљџија са дипломом психијатора, шта год, па ниси нашао посао у струци...?

naravno da sam.

postujem naravno tvoj stav da smo svi mi slepi a da ti jedini imas vid ko soko.

Back