senoviti
Ističe se
- Poruka
- 2.370
Kad pokazes nekome srednjaka,to se smatra amoralnim,
a pogotowu kad mu ga zwajznes jos u buljsona...

a pogotowu kad mu ga zwajznes jos u buljsona...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislimo da nas zayebavas ovom temom.Šta vi mislite?
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?
Ta nije normalna!!!![]()
Sestro, ja sam nepopravljivi romantik! Poljubac je sustret najlepsi na svetu. Ja ne volim da mi neko gurne jezicinu do grla, ti ako volis, izvoli!!!Š'o? A normalan je onaj koji daje jezik samo kad m o r a?! Sad sam videla tvoj glupi post na temu ljubljenja. Pazi, daje jezik damo kad MORA!![]()
Sestro, ja sam nepopravljivi romantik! Poljubac je sustret najlepsi na svetu. Ja ne volim da mi neko gurne jezicinu do grla, ti ako volis, izvoli!!!A sto se tog "prstenca" tice, moras priznati da i nije ok. Decku je poljuljala sve stavove o sexsualnosti!
Ma nista! Svako ima svoju tehniku! Cak mislim da poljubac moze mnogo toga da nam kaze! Kada me je decko sa kojim sam bila 2 godine u vezi poljubio nesto drugacije nego obicno, izvalila sam da me je prevario! Bila sam u pravu!!!Ups! Izvini. Evo, sa' ću te poljubim da mi oprostiš...
Auuuu... ljudi, da nisam i ja nastrana? Ljubim đevojku!![]()
Ma nista! Svako ima svoju tehniku! Cak mislim da poljubac moze mnogo toga da nam kaze! Kada me je decko sa kojim sam bila 2 godine u vezi poljubio nesto drugacije nego obicno, izvalila sam da me je prevario! Bila sam u pravu!!!
Dobićete po 10.000 eura.
I ti si, čim si provalio da sam odbio sve tvoje dosadašnje ponude, jer nisam jedan od vas.
Ko zna zasto je to dobro!!!!Pametno, čim je baja promenio tehniku, tu nešto ne "štima"... Naučila ga neka druga bezobraznica...![]()
hvala bogu da nisi..ti si peskiric![]()
Ma kakav peškirić? O čemu ti to? Weishaupt je najbolji ljubavnik na svetu, ja ga probala...![]()
ja volim kad me cura povremeno nabije u guzu..prstom ili dildoom...i uporedo mi pusi....a moze i u pozi 69 ta varijanta...