Moralna dilema - da li sam gej?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?

nisi ti gej nego je ta devojka gej posto voli da jebbe muske :rotf:

Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?

'esi siguran da to nije bio neki dečko? pritajeni transeksualac? ovo-ono? :roll:
čuj - da osjetiš pe...ccc :neutral:
evo piše...."to se u stručnoj literaturi naziva "gay by accident" :grin:

Š'o? A normalan je onaj koji daje jezik samo kad m o r a?! Sad sam videla tvoj glupi post na temu ljubljenja. Pazi, daje jezik damo kad MORA! :dash:
Sestro, ja sam nepopravljivi romantik! Poljubac je sustret najlepsi na svetu. Ja ne volim da mi neko gurne jezicinu do grla, ti ako volis, izvoli!!!:D A sto se tog "prstenca" tice, moras priznati da i nije ok. Decku je poljuljala sve stavove o sexsualnosti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back