Moral, tolerancija, vernost i odanost kod devojaka

pitagona

Obećava
Poruka
100
Posto sam trenutno u Bg interesuje me dali uopste postoje vise devojke
sa navedenim vrednostima. Ja znam da ce sad se javiti miliom i jedan primer sa tim vrednostima
Mada ke ovo totalno glup postavljen topic jer ne moze covek da pravi statistiku preko intetneta suludo.je
a efekat postavljenog topica je znatno jaci od samih odgovora
Zasto postavljam topic
Pa iz sledecih razloga.
Do sad sam cuo informacija koje me zastrasuju. A da kazemo da sam cuo preko hiljadu primera.
Iz tacnih izvora.
i ne samo to vec i kako na koji nacin
Savrsena zena, poslovna zena, ludaca, flegma, svih tipova zena a opet nemaju navedene vrednosti jer
nemaju. i ja to ne mogu da sazvacem. Jer ocigledno sam ja dinosaurus koji veruje u nesto sto ne postojj.
I jak problem imam sa tim. Jednostavno ne zelim zenska osoba ruku na moje rame da stavi.
A kamoli nesto drugo, privlacnosti, strast, dejt, veza.
Prozivljavam svoj sopstveni pakao iz x razloga.
A inace sam supermoralista, superposten
i moj najveci problem idealista.
Nekom je to ono ma sta te briga rokaj, zezaj se, itd
Al to nisam ja, zezam se ja i sve ostalo al jq posedujem izuzetno
vrednosti kojih danas nema i resio sam da se nemenjam uopste
jer ja imam nesto sto skoro niko nema a to su te vrednosti i vrline
al ne mogu da.gledam vise ovak svet nasta lici
jedino da cutim i me odajem svoje ja i da budem flegma al
dzabe.kad si u manjini kad ne mogu vise da.cujem price ko je koga
i kombinacije i savrsena zena skuva rucak i za svoga i svalera i xilion razloga
bljak.

Nahvali ti sebe u uvodnom postu da je to cudo jedno .Izgleda da silazis s nekog brda pa si se isprepadao jer dolazis u veliki grad .
Kazes da si se naslusao svacega ? Pricali ti oni koji su sa brda sisli prije tebe ?Ako su utekli ia Beograda i vratili se na brdo , onda
im vjeruj . Ako ti to pricaju iz Beograda onda vjerovatno lazu .Isto tako kako su njih lagali njihovi predhodnici .
Podsjecas me na jednog momka koji je iz provincije dolazio u vojsku . Bio je dugokos i neko ga je od mjestana slagao da takve ne
shishaju nego im rukama cupaju kosu .Jedva sam ga ubjedio da udje u kasarnu . Kasnije se sam sebi smijao .
Zato hrabro u Beograd . Nije to Sodoma i Gomora .Doduse , ima svacega . Kao u svakom gradu .Ima i bagre , ali i postenih ljudi .
Ima i nevinih djevojaka koje su starije od trideset godina .Nego ti trazi ono sto ti odgovara .
I nemoj puno isticati svoje postenje , jer ces u Beogradu sresti i pametnije i postenije od sebe .

sa navedenim vrednostima. Ja znam da ce sad se javiti miliom i jedan primer sa tim vrednostima
Mada ke ovo totalno glup postavljen topic jer ne moze covek da pravi statistiku preko intetneta suludo.je
Zasto postavljam topic
Pa iz sledecih razloga.
Do sad sam cuo informacija koje me zastrasuju. A da kazemo da sam cuo preko hiljadu primera.
Iz tacnih izvora.
Savrsena zena, poslovna zena, ludaca, flegma, svih tipova zena a opet nemaju navedene vrednosti jer
nemaju. i ja to ne mogu da sazvacem. Jer ocigledno sam ja dinosaurus koji veruje u nesto sto ne postojj.
I jak problem imam sa tim. Jednostavno ne zelim zenska osoba ruku na moje rame da stavi.
bljak.

Prochitaj (sve od) Nichea i pravi zabeleshke onoga sto ti se narochito dopalo.

Kad zavrshish sa tim , pored svakog citata napishi (za sebe) zbog chega ti se to dopalo.

Nakon toga, ako te josh to uopshte vishe zanima , otvori ovde topik ili razgovaraj sa nekim ko bi po tvom mishljenju mogao da ti bude pandan sagovornik.

Kroz to ce se ti se reshenje samo ukazati.

the-dude.gif

Hoštapleraja je bilo oduvek i biće. Normalnih i poštenih ljudi, je oduvek bilo i biće. Znači...radjaće se i jedni i drugi. I jedne i druge. I ku*ave najstrašnije i kalašture kako ja volim da ih od milja zovem, da ne kažem, jel te rospijetine, kao i poštene cure i one kojima je vrlo važno i jako vredno da imaju pored sebe karakternog i odanog muškarca. Nekoga ko nije labilnih osećanja i ko ne ne misli onim šta šeta u gaćama. Da, to jeste danas retko. Pogotovu danas. naprosto, ne znam kome je danas teže, da li mladim curama, ili mladim momcima, jer je kriza morala sveopšta, neki haos, sve izvrnuto kao mokra čarapica. nema to veze do grada, nego do vaspitanja. Do onoga iz koje kuće potičeš. Čemu su te roditelji naučili. Kojeg si vaspitanja. E, to je. I ti ako si neko takav, da odeš na Mars bićeš takav. A, ako si neko u duši hoštapleraj i ološ, šta god radio i gde god živeo si to...o - l - o - š. :) O, tome se radi. Treba izdržati sve pritiske, iskušenja, i na pokleknuti. Ne "izdati" sebe i ino u šta istinski veruješ. Kad tad, to se "vraća" u vidu osobe, sa takvim osobinama. Sretno. ♥

Zasto postavljam topic
Pa iz sledecih razloga.
Iz tacnih izvora.
bljak.
Ima takvih, samo su u manjini, dinosaurusice koje isto kao i ti misle da veruju u nešto što ne postoji :aha:
I ti te svoje vrline, vrednosti i ideale i ne treba da menjaš. Pogotovo ne zbog drugih.
Ali isto tako ne treba da proživljavaš sopstveni pakao, zbog razočarenja u druge. Ako si idealista, kao što kažeš, onda veruj u te svoje ideale, i ne dozvoli nikome da ih ruši. :)

Ma cekaj malo stanite. Pa nemojmo ziveti u bajkama.
Ima nesto sto se zove biti primoran.
Evo primera. Ozenjen lik kao navodno svalercina mislim pod upitnicima.
Ozenjen je zena mu radi u klinickom. Nema skim se nije gazila. Imaju dete.
E sad on je kao svaler roka tamo vamo. Tj sebe izvlaci iz slucajno primoranih krahova
A ja taj superanalizator vid samo jedno. On se mucenik bori. Glumi maco tipa al oci odaju sve pa makar na sekundu kad on se opusti u sekundu da bi opet
sakrio svoj bol. I sad navodno on gazi sve zivo da bi napravuo balans u svojoj glavi.
To nije povezano samnom vec sa njime.
Drugo puno ortaka mojih varq svoje zene sto ja uopste ne podrzavam. razidji se pa radi sta oces
kao navodno brak je takav. pa sto si se zenio
najveca fora je sto ja se ipak jadam i me glumim cuda mene to posle prodje
dok ja znam da maco tipovi najvise placu kad ih niko ne vidi
mislim halo sta idemo drogiramo se, sta pijemo do koske ludujemo ganjamo cice i urve
zasto sto mi smo muskarcine. eeeeeeee patetika najobicnija
ja samo znam da vise necu biti fin na prvu psihologiji od zene samarcinq imada padne i kroz vrata pa kpd mame i psiholoske igrice
nemam ja vremena za zezanje ko je jaci ko je pametniji i ko cw koga da nadmasi
idi upisi jos jedan fakultet pa glzmi ludilo.
ovaj svet je antimoralan iz milion razloga a izgovora ima mali milion i kod zena i kod muskaraca
ne mogu sebe da vidum na dejtu to nema sanse. da slusam bla bla bla ne bi li se pitao dal je pre pola sata jela kobasicu
a to ne moze niko da kaze ne moze to da se desi. kriminalac nisam al pistolji bi radili samo tako.
sa brda sigurno nisam a zivim u dvr metropole od rodjenja.
dinosaurus jesam i zadrzacu svoje sto je moje a dacu onom koji to zaista zasluzuje a ostalo prepustqm drugima kobasice pseudo likovi maco alpha females i narqvno utripovane sponzoruse

ovo si trebao da postavis na muskarce pa se tamojadajte. jedino psiholoski ovde bi mogao da se analizira sam postavljac.
dakle hoces toleranciju (u prevodu da imas slobodu) ali u isto vreme da ona bude verna i odana (u prevodu da nema slobodu) :roll:
:lol:
Ne pod tolerancijom smatram da zenq ne mora da ode il da trazi zamenu kad nastanu svadje vec da bude najvise sagovornik i da gleda jace kvalitete te osobe pod tim smatr tolerancijom a ne ahaaa svadjali smo se kraj je zaj fazon

Maaa.
Moje je zavrseno. Ne tipa da nema zena i ne da nisam sposoban
i ne da ne mogu na silu da imam sex i ne da iste stvaru radim kao vecina
al moj superiedal je srusen i to je neponovljivo sa moje tacke gledista
a sad i ako se ta mojih shvatanja pojavi samo ce nejhebati od mene ne mojim prirodnim stanjem
nego zato sto nije to vise to
samim tim ne mozes da volis svakoga i ne na isti nacin
a ovo sad kroz sta sam proao i dqo SVE
to je to. nazalost ali tako je
e sad ima dva pakla jedan kroz koji prolazim a drugo je vreme koje dolazi
a ja bi najvise voleo da sw odmorim od samog sebe.
Ljubav je laz i to je moj "bio" najveci pokretac. U ovom slucaji Ta ljubav.
Da neko pogresno ne shvati imao sam tri veze pre ovoga znavi nista al obo poslednje je bilo sudjeno i necu to da promenim taj bid.
mada mi svi kazu da nije.zasluzna mene al nikako.
nek to nekom bude ovde smesno ne moram ja ovde da dolazim viae
al nek se neko preispita dokle smo dogurali kao drustvo i kao individualne licnosti
sa kojim shvatanjima i vrednostima.
Neka svako zivi svoj zivot al da ima postenja,morala vernosti i odanosti kao i tolerancije toga lepo vise NEMA

Ovako nešto, m? :histericna: :poludeo: :besna: :malav:
Pa pokušaj, ako te baš interesuje :mrgreen:
Mada, više bih volela da pustim kandzice na nekog drugog, ako se ja pitam :flert:
Tako da, strpi se malo, moraju neke kockice da se slože, ima vremena ;)
Pa nisam ni mislio da pustis kandzice na mene vec da vidim kako ostris noktice na nekom gresniku. :mrgreen:
A vidim vec imas nekog u vidu. ;)
Al da ne spamujem vise temu.
Pitagona, a da ti nemas previsoko misljenje o sebi i svom postenju i vrlinama a mozda uvek biras pogresne zene.

Poslednja izmena:
Svi problemi koje posedujemo postoje samo u nasim glavama...razmisli o tome;)

pogledaj ga idiJot! haha pa gde bi postojali van nase glave ne bi. kako me iznenadjuje kad tako nesto neko shvati ili cuje od nekog pa se hvali time... to pokazuje koliko si mentalno defektan, ogranicer, retardiran i mrtav. I on jos kaze razmisli o tome,,, *** sto me ne naplati seansu, ako si iz Bga nije ni cudo i obican Djubretar moze biti psiholog...

Back