- Poruka
- 92.949
Moral ili novac?
Šta je neophodno za preživljavanje?
Šta je neophodno za preživljavanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes da prevedes ovo sto si napisala?Za prezivljavanje je mozda dovoljan i moral, za zivot trebaju i pare.
U drustvu gde je novac Bog, svakako da se odgovor sam sebi daje...
Moral je uslovljen drustvom u kome zivis....moral.
mislis amoral?Moral je uslovljen drustvom u kome zivis....
Kada se licna etika ne poklapa sa drustvenim moralom, zajebano je...mislis amoral?
cccc))) , za preživljavanje je potreban novac , a za život moralZa prezivljavanje je mozda dovoljan i moral, za zivot trebaju i pare.
Svakako da moralan covek mirno spavacccc))) , za preživljavanje je potreban novac , a za život moral
Maxo druže, kakva su vremena došla , oni koji su se natovarili mutnim novcem bolje spavaju od poštenog čovekaSvakako da moralan covek mirno spava![]()
pa zavisi moralom cijeg i kakvog drustva..Kada se licna etika ne poklapa sa drustvenim moralom, zajebano je...
presreo kriminalac coveka , stavio mu noz pod grlo i dreknuo "pare il zivot "
Trebao je da mu ponudi moral.presreo kriminalac coveka , stavio mu noz pod grlo i dreknuo "pare il zivot "
na sta mu uplasen covek odgovara : "zivot................sta ce mi zivot bez para".
Naravno, ne treba navesti da je mesto dogadjaja amerika.....podrazumeva se.
ta rec je nepoznata u americi.Trebao je da mu ponudi moral.
Ta rec je nepoznata i u Srbiji.ta rec je nepoznata u americi.
pa zar mi ne tezimo zapadnim (citaj, americkim) vrednostima ?Ta rec je nepoznata i u Srbiji.