Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Daaaaaaaaaaaaaa, evo i mene strašno interesuje, mogao bih sutra da bacim kašiku potpuno neuk za F1...smeh:Bilo bi zanimljivo čuti kako definišeš pojam "luzera"![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaaaaaaaaaaaa, evo i mene strašno interesuje, mogao bih sutra da bacim kašiku potpuno neuk za F1...smeh:Bilo bi zanimljivo čuti kako definišeš pojam "luzera"![]()
![]()
Aha, a živo me interesuje zašto Bucka sa prvog mesta pozvaše u boks da menja točkiće...:-D A ovamo, u Meklarenu totalna demokratija, ko bolji...PRC, što reče Radovan III...:-DEspanol:Daaaaaaaaaaaaaa, evo i mene strašno interesuje, mogao bih sutra da bacim kašiku potpuno neuk za F1...
Verovatno si u pravujomini:Ne bi.

Možda si primetio da je Kimi tri ili četiri kruga pre Montojinog odlaska u boks skoro u svakom sektoru pravio fastest lap. A možda i nisi. Ako ti to ništa ne govori, razmotri onu svoju konstataciju iz prethodnog posta.Espanol:Aha, a živo me interesuje zašto Bucka sa prvog mesta pozvaše u boks da menja točkiće...:-D A ovamo, u Meklarenu totalna demokratija, ko bolji...PRC, što reče Radovan III...:-D
Espanol:Daaaaaaaaaaaaaa, evo i mene strašno interesuje, mogao bih sutra da bacim kašiku potpuno neuk za F1...
Shvatio si najzad da si na pravom postu! Pa čemu novi? Inače sam na svežem vazduhu za razliku od tebe i nekih napaljenih likova.RaiKkonen 911:Espanol je grunuo:I pored svih mogućih otvorenih tema ti gušiš i dalje Kimijem! Šta Kimi? Prevrni malo prethodne strane i nastavi na već otvorenom postu, ili još bolje vodi Kimija kući (ako pristane pijan)...
Samo reci na cemu si, moram da probam-nema efekat po zivotni vek a MNOGO je jako!!!
PA ZAR TI ESPANOLU NE VIDIS KO SE JEDINI BUNIO PROTIV NOVE TEME ILI TO NAMERNO RADIS?!?!

RaiKkonen 911:Pa nisam ga ja pravio- GENIJE a cak sam ukazao da se ide na glavnu temu
Blago tebi kad imas lap top![]()
![]()
ikksx:MIslim stvarno - šta reći ?
Kad je već sve bilo skoro prošlo bez nekih baksuzluka oko motora i bolida, pojavi ti se neki a(mater) Piz(d)onija i upropasti superiornost Mečke i još kakve ne posledice.
Priznajem to je i Sato uradio Šumiki ali on nije relevantar faktor ove sezone.
Poz.
P.S. Koji li put srećnik Alonso dolazi do ovakvih bodova
jomini:O čemu ti? Jel si ukapirao o čemu se uopšte radi???

Kad_LupimLupim:Ja mislim da je Alberts zakon i da ce jednog dana prevazici Schumija!![]()

Kad_LupimLupim:Moram malo da zajebajem sta ces![]()
A to je ove sezone tako planirao? :shock:RaiKkonen 911:Neka sad malo nekim levima, majstor sledece godine planira da prodje bez 2 pucanja gume u toku trke, 5 glupih i jeftinih kvarova, neki i na liderskoj poziciji i 3 pucanja motora u sesiji koja se ne boduje.A to znaci samo-P1!