MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali

Espanol:
Aha, a živo me interesuje zašto Bucka sa prvog mesta pozvaše u boks da menja točkiće...:-D A ovamo, u Meklarenu totalna demokratija, ko bolji...PRC, što reče Radovan III...:-D
Možda si primetio da je Kimi tri ili četiri kruga pre Montojinog odlaska u boks skoro u svakom sektoru pravio fastest lap. A možda i nisi. Ako ti to ništa ne govori, razmotri onu svoju konstataciju iz prethodnog posta.
Pozdravi šampiona od mene... I pitaj kako to da nema nijednu pobedu ove godine, a toliki majstor ( i nemoj se ni ti ni ovi drugi hvatati onoga što bi vas totalno diskreditovalo...). Neko bi pomislio slušajući ''klan krstarice'' da bi dotični German i u Ladi pravio čuda... Ovako, čovek je na skoro pola trka bio zamalo krug iza pobednika... I to je nešto, s obzirom od koga je... :wink:

Espanol je grunuo:I pored svih mogućih otvorenih tema ti gušiš i dalje Kimijem! Šta Kimi? Prevrni malo prethodne strane i nastavi na već otvorenom postu, ili još bolje vodi Kimija kući (ako pristane pijan)...

Samo reci na cemu si, moram da probam-nema efekat po zivotni vek a MNOGO je jako!!!
PA ZAR TI ESPANOLU NE VIDIS KO SE JEDINI BUNIO PROTIV NOVE TEME ILI TO NAMERNO RADIS?!?!

RaiKkonen 911:
Espanol je grunuo:I pored svih mogućih otvorenih tema ti gušiš i dalje Kimijem! Šta Kimi? Prevrni malo prethodne strane i nastavi na već otvorenom postu, ili još bolje vodi Kimija kući (ako pristane pijan)...

Samo reci na cemu si, moram da probam-nema efekat po zivotni vek a MNOGO je jako!!!
PA ZAR TI ESPANOLU NE VIDIS KO SE JEDINI BUNIO PROTIV NOVE TEME ILI TO NAMERNO RADIS?!?!
Shvatio si najzad da si na pravom postu! Pa čemu novi? Inače sam na svežem vazduhu za razliku od tebe i nekih napaljenih likova.

RaiKkonen 911:
Pa nisam ga ja pravio- GENIJE a cak sam ukazao da se ide na glavnu temu :roll:

Blago tebi kad imas lap top :lol: :p

Pa ti si prvi poceo da uzdizes to nistavilo od vozaca u nebesa.Dok ti nisi bio tu sve je bilo u redu,mislili smo da su Fisichella,Alonso,Coulthard i ostali vredni paznje i da bi malo trebalo o njima pricati,ali ti si nam gurnuo tog nikad-svetskog-sampiona pod nos.

ikksx:
MIslim stvarno - šta reći ?
Kad je već sve bilo skoro prošlo bez nekih baksuzluka oko motora i bolida, pojavi ti se neki a(mater) Piz(d)onija i upropasti superiornost Mečke i još kakve ne posledice.
Priznajem to je i Sato uradio Šumiki ali on nije relevantar faktor ove sezone.
Poz.
P.S. Koji li put srećnik Alonso dolazi do ovakvih bodova

Ne potcenjuj Alonsa i Renault.Sta je Renault kriv sto vozaci McLarena imaju probleme.
I sam Alonso je izjavio da je nepravedna optuzba kako on dobija pobede i visok plasman.
Pa ok,kako to onda da samo Alonso profitira zbog nekog McLarenovog vozaca.
Gde su bili Button,Trulli,R.Schumacher.
Jedino Alonso ume da sa svojim Renaultom drzi korak sa najbrzima.
A sta reci da je ovo treci udes Montoye u celoj njegovoj karijeri.
Prvo onda 2001 kada je obilazio Verstappena,pa ove godine slucaj sa Monteirom,a sada kao Pizzonia kriv.Ne lupaj gluposti molim te.
Sam Montoya je kriv za to sto je izazvao,sam je kriv jer ne gleda dovoljno kada nekog obilazi za citav krug.Toliko o njegovoj opreznosti na stazi....

Kad_LupimLupim:
Ja mislim da je Alberts zakon i da ce jednog dana prevazici Schumija! :mrgreen:

Stvarno mi nije jasno kako mozes da vredjas i samim tim i da potcenjujes 7 titula Schumia,kao da je on neki tamo marginalizovani vozac.
Covek je ubedljivo najbolji vozac svih vremena.A to sto vi vidite neki "natprirodan" talenat Kimia i Bucka,to je samo u vasoj glavi.
Da su makar iole brzi,vec bi imali titulu u rukama.
Ali sta da se radi kada to nisu vozaci koji imaju potencijal da postanu sampioni.

Zgadili ste mi se sa vasim proracunima,,opravdanja za kvarove itd.

RaiKkonen 911:
Neka sad malo nekim levima, majstor sledece godine planira da prodje bez 2 pucanja gume u toku trke, 5 glupih i jeftinih kvarova, neki i na liderskoj poziciji i 3 pucanja motora u sesiji koja se ne boduje.A to znaci samo-P1!
A to je ove sezone tako planirao? :shock:
Zanimljivo... :lol:
Nego, reklo bi se da ima još onih koji imaju slične planove... npr. Bucko da odvoza sve trke (dobro sad... bar da ih počne ;) ), Alonso da zadrži titulu, da ne pominjem tebi tako omiljen lik koji bi da titulu vrati... A tu su i Barikelo (konačno kao prvi vozač), Baton, Fizikela, Truli... (možda sam nekog propustila), a samo će jedan planove i ostvariti :wink: :)

Ocigledno da cemo Kimia i Juana gledati kako se bore za tamo neko 10 mesto sa V8 motorima.
A najbolji ce ponovo na vrh,sa agresivnim timskim kolegom.

Mada,nesto razmisljam,ok,Ford dolazi u Williams.Ne zvuci to tako lose,i mislim da ih ne treba potceniti sledece godine.jer ipak Williams je zaista bogat tim,i mislim da ce naci zajednicki jezik sa Fordom.
Samo da negde udomimo Heidfeld-a koji je trebao vec da bude u McLarenu,,,,,ali finske veze su jake...eto,nicim zasluzeno Kimi je dobio mesto u McLarenu.Kao fora Ron Dennis zapazio talenta,natcoveka sa severa.
Sve je to pricao i za Coultharda kada je 1996 dosao u tim.

Back