Montevideo, Bog te video!

По мени филм није толико добар колико га наши људи хвале. Постоји велики број остварења из исте године широм света који су далеко бољи, а када помислим колико га хвале на све стране рекао бих да је у том рангу - а није. Али филм јесте сасвим солидан, доноси добру причу (барем као идеју) и пружа добру слику о Србији али и српским поделама и претензијама. Има неколико заиста добрих сцена. Глумачка екипа је просек за српски филм, мада мислим да је могло и боље по том питању. Музика је одлична. Са друге ликови ми и нису нешто посебно, превише су уобичајени и стварају црно-белу слику у филму - једни су добри а други не. Добро је да смо одмакли од мрачних филмова који су харали у скоро па последње две деценије.

Моја оцена 7.2/10

Podseća kako je lepo raditi nešto iz ljubavi, od srca, i radovati se tome, a ne zarad slave i novca.

Da je tako, ne bi reklamirao taj krsh na svakom mestu i ne bi hapsili ove sto su stavljali na internet. Jadni ljudi odose na robiju zbog filmskog djubreta.

E pa sad se bas i ne slazem..bjela vec godinama iskljucivo ide na komercijalu

Moze on da ide gde hoce. Sve sto radi je bez veze i glupo.

Mene nervira što je svaki film u koji se malo više uloži najgledaniji srpski film svih vremena. Isto kao sa rijaliti programima - najgledanija Farma, najgledaniji Veliki brat, a znam malo ljudi koji ih gledaju.

:ok:naravno..cista propaganda..kad shvate ljudi da se vise ne prave glumci koji mogu pruziti nesto originalno kao sto su pokojni nece se zaletati sa izjavama..doduse ni gledaoci nemaju ukusa pa se nece ni primetiti da je sve to vec vidjeno

Back