MONSTRUMI!!!

ja nisam krala (jednom u trecem razredu pokusala da maznem euro blok al me uvatili) :hahaha:
ali malo je falilo da udarim starkelju koji je sutnuo moje kuce u rebra zato sto je prislo njegovom kucetu da ga njushne
zamahnula sam rukom al ga nisam klepila...zaustavila sam se...a matori se prepao...nije ocekivao :per:
verovatno vise nece tako da se ponasa..

ja nisam krala (jednom u trecem razredu pokusala da maznem euro blok al me uvatili) :hahaha:
ali malo je falilo da udarim starkelju koji je sutnuo moje kuce u rebra zato sto je prislo njegovom kucetu da ga njushne
zamahnula sam rukom al ga nisam klepila...zaustavila sam se...a matori se prepao...nije ocekivao :per:
verovatno vise nece tako da se ponasa..

Hahahahhaha... :cmok:

... a za dedu bi' i ja isto reagov'o :D , ono kren'o bi' da ga lupim iz besa, al' bih se obuzdao u trenutku jer ako bi' malo jache zama'nuo... mor'o bi da odgovaram za ubistvo. :)

ovi su zaj^bali sve...

MONSTRUMI
Slobodan Plećaš i Zvonimir Miljević prvi su građani Srbije optuženi a ubistvo psa, koga su vezali za kuku "juga" i vukli po asfaltu
BEOGRAD - Suđenje Slobodanu Plećašu (32) i Zvonimiru Miljeviću (51), prvim građanima Srbije koji su optuženi za svirepo mučenje i ubistvo psa, odloženo je juče u Petom opštinskom sudu za polovinu maja.

Plećaša i Miljevića optužnica tereti da su 18. septembra prošle godine u Leštanima crnog mešanca prvo pretukli motkom, a zatim ga vezali antenskim kablom za kuku na zadnjem delu "juga" i vukli putem 300 metara. Psu nije bilo pomoći ni u veterinarskoj stanici, gde ga je prevezao svedok mučenja i ubistva Kristijan Dejanović, koji je i prijavio slučaj.

- Bio sam zgrožen prizorom. Počeo sam da vičem na njih, pitajući ih da li su normalni. Jedan od njih mi je rekao: "Znaš li ti šta je on meni uradio u dvorištu?". Pretili su da će me polomiti - ispričao je Dejanović u istrazi.

Crni mešanac, koga su Plećaš i Miljević mučili, uginuo je na veterinarskom stolu u najtežim mukama. Veštak Zoran Aleksić na jučerašnjem suđenju tražio je kompletnu dokumentaciju iz sudskih spisa da bi mogao da se izjasni o povredama koje su optuženi naneli psu. Inače, u obdukcionom nalazu navedeno je da su povrede na glavi psa prouzrokovane mehaničkim oruđem, dok su rane na vratu najverovatnije nanete nožem ili bodežom, a možda čak i sekirom, satarom ili većim nožem!

Plećaš i Miljević, međutim, nisu priznali krivično delo za koje se terete. Na suđenju su se branili tvrdnjom da su na putu videli psa kako leži, pa su odlučili da ga kolima prebace do deponije, da ne ostane na putu. Prema važećem zakonu Srbije, optuženima preti maksimalna kazna do šest meseci zatvora!

Optuženi su vešto izbegli novinare, ali i aktiviste "Orke", koji su ispred suda nosili transparente na kojima je pisalo: "Monstrume na robiju!" lvir Burazerović, predsednik "Orke", kaže za Kurir da je "zadovoljan što je u Srbiji počelo procesuiranje krivičnih dela mučenja i ubistva životinja".

Obesio mačku

U Opštinskom sudu u Ljigu za sutra je zakazano suđenje Mioljubu Saviću, koji je 17. novembra prošle godine, u selu Latković, vatrenim oružjem ubio psa. Prošlog avgusta i u Zrenjaninu je podignuta optužnica protiv Ištvana Kočiša iz Novog Bečeja, koji je ubio mačku tako što joj je vezao kanap oko šapa, zatim je vezao za plinsku cev i ostavio je da visi na krovu dok nije uginula.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Upucao psa pred vlasnicom

Na spisku više od 2.500 slučajeva nasilja nad životinjama koji su prijavljeni Udruženju za zaštitu životinja "Orka" nalazi se i ubistvo psa Lule na Vidikovačkom vencu. Krajem prošlog septembra, usred bela dana, zasad nepoznati muškarac hladnokrvno je iz pištolja ubio psa pred njegovom vlasnicom S. F. Devojka je ispričala da je tog jutra povela u šetnju svoja dva psa. Tokom šetnje, psi su pojurili za mačkom, a dok su se vraćali vlasnici, kratko ošišan tridesetogodišnjak hladnokrvno i bez reči izvadio je pištolj i ispalio metak u Lulu. Lula je imala prostrelnu ranu od metka koji je razorio njena pluća i srce, a ubica, iako je policija brzo reagovala, do danas nije pronađen.

ja vise ne izlazim iz kuce :mrgreen:stra' me je...:eek:

Ništa, ja bi ih zavezao za kuku od mog auta, pa 200 na sat da ih malo provozam... da vide je li jaka mašina

Realno, ovako bih i ja mozda odreagovao... provereno su lajali i trchali brzo ka njemu onako kako to psi rade, e sad' u vecini sluchajeva oni samo projure pored tebe i nece ti nishta, ali shto bi neko razmishljao da l' 'oce ili nece... a ona nek' sledeci put veze svoje pse, i nece biti problema.

Moguće da bi i moja reakcija bila slična, ali ne na psa, nego na gazdu, jer nije kriv pas što nije vezan, nego debil koji ga je puštio tako

Takvi ne zaslužuju da se razmnožavaju, i da, u takvoj situaciji bih bio mnogo bolesniji od njega

Vjeruj mi, ja sapadam u ostalih 10%, bez bilo kakve namjere da me se neko boji na ovom forumu ili nešto drugo.

Ništa, ja bi ih zavezao za kuku od mog auta, pa 200 na sat da ih malo provozam... da vide je li jaka mašina

Moguće da bi i moja reakcija bila slična, ali ne na psa, nego na gazdu, jer nije kriv pas što nije vezan, nego debil koji ga je puštio tako

Koja tvoja crna reakcija,ne prdi trkao bi se ti sa psom ko ce pre da zauzme mesto u kucici :hahaha:

E znaš koliko me tvoj maloumni post pogodio... :mrgreen:

mislim da je bilo dosta:)
bez :spam: i svadje molim Vas:D

Što se slučaja madagaskarske pudlice tiče, iako njen vlasnik kaže da je stara devet, ona je imala 14 meseci i nije bila vakcinisana, a po zakonu se vakcinacija obavlja u trećem mesecu - kazala je Azra Prodanović, republički veterinarski inspektor.

Jel se meni cini ili su oni jedino demantovali izjavu vlasnika o starosti pudlice???? Sta je sa onim sto je vlasnik video i prijavio? Vakcinacija nije obavljena i sta?

Što se slučaja madagaskarske pudlice tiče, iako njen vlasnik kaže da je stara devet, ona je imala 14 meseci i nije bila vakcinisana, a po zakonu se vakcinacija obavlja u trećem mesecu - kazala je Azra Prodanović, republički veterinarski inspektor.

Jel se meni cini ili su oni jedino demantovali izjavu vlasnika o starosti pudlice???? Sta je sa onim sto je vlasnik video i prijavio? Vakcinacija nije obavljena i sta?

pa cijela...prica je nebulozna
realno, da je mjesto radnje neka iole uredjena
zemlja...prosjecan advokat bi ih...saranijo...al saranijo...:confused:

Ma na stranu da stavimo to sad kakva je drzava i sta bi moglo... nego mi nije jasno covek ih javno optuzi za takav zlocin a zena da izjavu o starosti pudlice:dontunderstand: da nije slucajno nastavak negde drugo a da ja nisam primetila, stvarno sam zatecena kao sad je to ok kad je ona objasnila da je u pitanju cetrnaestomesecna pudla:think:

a,pa nije vakcinisano,pa su morali da ga istreskaju ..... :roll:

Ma na stranu da stavimo to sad kakva je drzava i sta bi moglo... nego mi nije jasno covek ih javno optuzi za takav zlocin a zena da izjavu o starosti pudlice:dontunderstand: da nije slucajno nastavak negde drugo a da ja nisam primetila, stvarno sam zatecena kao sad je to ok kad je ona objasnila da je u pitanju cetrnaestomesecna pudla:think:

jao,ne znas ti kakvi su ti veterinari po kafilerijama i ti neki veterinarski inspektori...
zlo sa diplomom.....znaci zlo

znas ono...od veterinara ocekujes da voli zivotinje i da ono kao....leci iste i da im na taj nacin pomaze
i onda upoznas te sto rade po tim zoohigijenama :lol:
zlo....

rece meni jedna inspektorka(pola sata posle biranja pasa za eutanaziju,po sistemu eci peci pec,a ne ko je bolestan ili agresivan,a ko nije):
"znas i ja sam tako kao ti,kad sam bila mlada,volela zivotinje....a onda sam upisala veterinarski fax pa su me profesori usmerili na pravi put kojim sada idem" (ucili je da mrzi zivotinje i da bude dzelat) :mrgreen:

A mi smo bez pameti pa cemo progutati ovaj iscrpan odgovor i njenu hladnu reakciju na citav sled dogadjaja??? E to je ono sto me iritira, mogu razumeti da je ovo izjavila osoba onako iz gluposti, ali ovo je bezobrazno. Ne kazem ja da ona sad treba da izadje i napljuje svog kolegu, radnika, prijatelja ili sta vec... ali nemoj da pravi budalama neke ljude u ovom slucaju citaoce tog lista i vlasnika psa. Ili objasni sta je taj covek uradio odnosno ako nije da nije, ili nemoj uopste polemisati na tu temu. I onda se svi osile, pa eto moze nam se, daj u novine malo sprdnje, narod guta, a mi monstrumi po starom. Bezobrazluk.

Znači, ovo mi stvarno nije trebalo. Elem, odem ja sa jednim drugarom do Kumodraža, nabijemo se autom u neki štek da se zavarimo, i kad' je buksna bila spržena, vidim ja iza u travi neku kutiju... mislim, kutija k'o kutija, mala kartonska u obliku kvadra... ni sam ne znam zašto sam je otvorio, proklet da sam stalno moram nešto da čačkam, kad' ono unutra - mrtva mačka u polu-raspadu. Je l' znate kako izgleda leš nekoga ili nečega kada umre od gušenja? Ja znam, i tih pola sekunde bilo mi je dovoljno da vidim da je to to... e sada, moje pitanje za vas je... da li, kada neko uguši mačku i stavi je u kutiju, treba da ima barem toliko pristojnosti da je zakopa u zemlju, a ne da drugi ljudi nalete na to i navuku kojekakve zaraze? :evil:

jao,ne znas ti kakvi su ti veterinari po kafilerijama i ti neki veterinarski inspektori...
zlo sa diplomom.....znaci zlo

znas ono...od veterinara ocekujes da voli zivotinje i da ono kao....leci iste i da im na taj nacin pomaze
i onda upoznas te sto rade po tim zoohigijenama :lol:
zlo....

rece meni jedna inspektorka(pola sata posle biranja pasa za eutanaziju,po sistemu eci peci pec,a ne ko je bolestan ili agresivan,a ko nije):
"znas i ja sam tako kao ti,kad sam bila mlada,volela zivotinje....a onda sam upisala veterinarski fax pa su me profesori usmerili na pravi put kojim sada idem" (ucili je da mrzi zivotinje i da bude dzelat) :mrgreen:

Once, I was a living, breading human being, just like you hahahahaha!!!

Znači, ovo mi stvarno nije trebalo. Elem, odem ja sa jednim drugarom do Kumodraža, nabijemo se autom u neki štek da se zavarimo, i kad' je buksna bila spržena, vidim ja iza u travi neku kutiju... mislim, kutija k'o kutija, mala kartonska u obliku kvadra... ni sam ne znam zašto sam je otvorio, proklet da sam stalno moram nešto da čačkam, kad' ono unutra - mrtva mačka u polu-raspadu. Je l' znate kako izgleda leš nekoga ili nečega kada umre od gušenja? Ja znam, i tih pola sekunde bilo mi je dovoljno da vidim da je to to... e sada, moje pitanje za vas je... da li, kada neko uguši mačku i stavi je u kutiju, treba da ima barem toliko pristojnosti da je zakopa u zemlju, a ne da drugi ljudi nalete na to i navuku kojekakve zaraze? :evil:

aj procitaj pitanje jos jednom,molim te

Back