gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
ma, ok ja ne pratim pdf politika toliko
ljudi prolaze kroz razlicite faze ovdje i cao, nebitno stvarno
ljudi prolaze kroz razlicite faze ovdje i cao, nebitno stvarno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na onaj prvi post necu ni da te udostojim odgovora na onakav komentar. uostalom klik na profil i vide se sve poruke i teme sta ko pise
a ovaj drugi post
devojka sada ima 17 godina a dete 6 meseci...znaci da je imala znatno manje, jer je morala da rodi, pa da bude trudna neko vreme jel... znaci bar 1,5 godina...sto ce reci imala je manje od 16, a pitanje je kada se to pa i udala za tog coveka ili od kad mu je vec zena ako su u zakonitom braku ili vanbracna zajednica
na onaj prvi post necu ni da te udostojim odgovora na onakav komentar. uostalom klik na profil i vide se sve poruke i teme sta ko pise
a ovaj drugi post
devojka sada ima 17 godina a dete 6 meseci...znaci da je imala znatno manje, jer je morala da rodi, pa da bude trudna neko vreme jel... znaci bar 1,5 godina...sto ce reci imala je manje od 16, a pitanje je kada se to pa i udala za tog coveka ili od kad mu je vec zena ako su u zakonitom braku ili vanbracna zajednica
Majka je bila pod starateljstvom Centra za socijalni rad u Varvarinu. Oni su dali saglasnost za brak, iako je maloletna.
Sklonili su je sa spiska primalaca socijalne pomoći. Jedino to ih je interesovalo.
wow
jel mislis da otvaram
evo na hronici smo
pogledaj koliko ima mojih tema to je lako
klik na moj profil i lepo pise svaka poruka na kojoj temi sam je pisao
ili je to ili je ovaj decko gore degenerisani trol koji se tako kaci na svaku temu svakome
mislim stvarno, ovo je smesno cak i diskutovati
Ima mnogo ludih ljudi pa ipak ne zlostavljaju svoju decu. Ni socijalne sluzbe tu nisu uvek "svemocne" da predvide kako ce se neko ponasati.
Dete majci oduzeti za ceo zivot, a roditelje, narocito oca u zatvor, majku pod dozivotno starateljstvo..
Kad takvu grozotu procitam, samo mi lomaca padne na pamet, kao nekad na trgu, politi benzinom i zapaliti.
Boze sacuvaj.
Nije to nista, da vidis kako mafija na zivo lomi deci kosti i sakate ih da bi ovi kasnije prosili.
Али ако је имала пуних 16 то није кривично дело.
Нико не може да зна ко ће како да се понаша кад добије дете, нити су могли да претпоставе да се ради баш о тако поремећеним особама.
Да не тражимо кривце тамо где их нема...
Majku osuditi na smrt ona je najkrivlja a otac da se oslobodi krivice i da nadje neku normalnu zenu.
Majku osuditi na smrt ona je najkrivlja a otac da se oslobodi krivice i da nadje neku normalnu zenu.
Хахахах. Па не може свако да да промишљен и инцизиван коментар на овакве тешке теме као твој устаљени "стрељат" и "убит ножем".
Али добро, данас си у овој господи нашао неког горег од себе, неког над ким си и ти супериоран, па што да не?
gledao sam to jednom na tv-u.neko djubre i devojcica od 4-5 godina.i posle neko kaze da smo bozja stvorenja i ostale verske floskule.ako postoji pakao on je ovde.
Pa kako normalan covek moze da ostavi bebu na cuvanje mentalno zaostaloj majci?Gledao sam danas na dnevniku otac je normalan covek prica mu je ok a onu ludachu nisu prikazali ali spram onoga sto je ucinila treba je osuditi na smrt za nauk ostalim zenama monstrumima.
ima jedan rašireni običaj po svetu nad bebama
ima čak i plastična pomagala u koja se ta beba stavlja prema anatomskom obliku
tada im se vežu ruke i noge i skupi s familija i celo selo i sveštenici
izvade nož i uništavaju polni nervni sistem bebi jedno 45 minuta torture
neke bebe i izdahnu što od srčanih udara što zbog krvarenja
većina odbija naknadno dojenje nekoliko dana i do 6 meseci ne žele komunikaciju sa okolinom
pošto je to nekako povezano sa mozgom iako beba ne zna ništa
taj običaj je strogo zabranjen u EU, jedino Izrael ne goni krivično za BDSM torture nad maloltnim licem ako dodje do smrtnog slučaja
jel ste nkad gledali kako to izgleda koliko je vrištanja i borbe za vazduh?
a koliko publike?
iako se vazana beba bori za vazduh ostali doživaljavaju produhovljenje
naš zakon isto ne štiti dečake
Pa kako normalan covek moze da ostavi bebu na cuvanje mentalno zaostaloj majci?