VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali pazi, maloletna majka pod starateljstvom centra za socijalni rad, beba pre dva meseca primljena u bolnicu zbog preloma butne kosti a lekarima to sumnjivo... ali i pored toga nista ne prijavljuju, kao sto ni centar za socijalni rad ne proverava sta im radi sticenica, a to im je posao... prvo njima metak u potiljak...
možda grešim dušu ali moguće je da su cigani... oni i sopstvenu decu sakacuju da bi im prosnja dobro išla...
ovde su neki azilanti uradili sličnu stvar misleći da će se nemci smilovati i dati im azil...
kakav je to bre zakon u nasoj zemlji!?!??!?
ovi monstrumi su silovali i prebijali rodjeno dete, utvrdjeno je da majka nema roditeljskih sposobnosti i drzava bi da njoj i bebi obezbedi staratelja???
na koliko??na 24 sata???
skoro je na tv-u bio prilog o dve jako siromasne porodice gde socijalna sluzba roditeljima koji o deci vode racuna, ali na zalost nemaju novca hoce decu da oduzmu i smeste kod staratelja
roditelji mole da njih proglase za staratelje te dece i da njima daju samo pola od sume koju bi dobijali staratelji za cuvanje i brigu o tudjoj deci
a drzava kaze - ne moze, nije po zakonu!
pa ***** vas zakon!!!! menjajte ga kad je ocigledno da ne valja!
i ta socijalna sluzba isto stoka utvrditi ko tamo radi i sa kojom odgovornoscu
Imao sam situaciju da mi u ordinaciji tuka iz centra za socijalni rad zahteva da prekvalifikujem infektivne podlive jedne narkomanke u teske telesne povrede nanete udarcima da bi se to iskoristilo na sudu protiv njenog muza da se toj istoj drogerasici dodele deca na starateljstvo.Posto sam to kategoricki odbio bio sam pozvan na sud da dam tamo izjavu i zaprepastio sam se kad sam video o cemu se radi.Nesrecni covek radnik na gradjevini u Rusiji je otkrio da mu se zena drogira pa je posle silnog natezanja sa istom i pokusaja da je urazumi bio prinudjen da dete skloni kod svoje sestre..Narkomanka krade sav novac iz kuce odlazi u nepoznatom pravcu dete ostaje samo u stanu nema je sedmicama .Dete uzima sestra od njenog muza a ona se vraca kad je sav novac potrosila i pocinje ludnica.Pokusava da otme dete u cemu je on sprecava ona poziva policiju policija centar za socijalni rad.Drogerasica sa radnicom iz centra tvrdi da su joj podlivi na rukama dokaz udaraca i tuzi ga za teske telesne povrede iako je potpuno jasno da su podlivi i otekline posledica drogiranja i upotrebe nesterilisanih igala.
Advokat ima istu pricu i sudija takodje zena donosi odluku da se dete poveri narkomanki.![]()