Sinko, (mogu da ti kazem to, moj sin je tvojih godina) ako si ti ovo iznad shvatio u godinama koje si naveo ispod mog citata....
Da ti kazem nesto, besplatno. Gresis, opasno gresis, ili si iz 'bogatog' iskustva 'shvatio' ovo sta pises. Biraj bolje ili slusaj nekad i pametnije, iskusnije ljude, ne samo one koji su ti ovakvu glupost utisnuli u glavu.
Nema nikakvih problema, da se stidim godina ne bi ih istakao. A ako mi vec otac mozes biti slobodno me zovi sinko, bez ustrucavanja. Da, jesam shvatio na svu moju srecu, rekao bih na vreme ili cak pre vremena. Fascinira me na ovom forumu kako ljudi uzimajuci moje godine/radni staz u obzir odbacuju moje zakljucke tako olako i samo na osnovu toga, pogotovo zene i to uglavnom koje su u poznijim godinama svog zivota. Ajde samo da ga odbace kulturno, nego posezu i za nekim pokusajima emotivnog izliva uvreda na racun onoga koji im se svojim stavovima protivi. Vi zapravo hocete da kazete da posto ja nemam odredjeni broj godina nikako, ni pod tackom raznom, ne mogu nauciti iz tudjih primera i iz primera moje neposredne i posredne okoline. Da ne pominjem licne primere kojih imam, verujte mi, u izobilju.
A dobro nam je poznato, ako nista, statisticki i empirijski, koliko su zene "srecne" i "zadovoljne" u svojim brakovima. Na drustvenim mrezama su mi pisale svasta i slale razne fotografije i video snimke, upravo te pametnije i iskusnije od mene, zene na prvi pogled visokog morala, religiozne, porodicne, majke, kraljice i svi ostali epiteti koji im se bez nekog dubljeg rasudjivanja pripisuju. Zadivio bi se kakav je to dijapazon zena u pitanju.( advokatica, policajka, zubarka, kuvarica, menadzerka super marketa u Becu, anestezioloskinja iz Linca, zena koja radi u kiosku, zena koja radi u butiku, majka jedne ucesnice Zvezda Granda, zena koja posti sve postove i "verujuca" je, inace bivsa advokatica pri policiji itd.)
Dakle, ako mi ovi pametniji i iskusniji ljudi na kraju otkriju svoje pravo lice zamisli tek zenske osobe mojih godina kakve su, uzimajuci u obzir porast popularnosti feminizma na ustrb muskaraca i njihove muskosti. A sve to ne zanemarajuci da su upravo te zene, koje sam gore naveo, odrasle bez mobilnih telefona, drustvenih mreza, dejting aplikacija za razliku od ovih mojih modernijih savremenica.