Ovo drugo nije logicno , ja to kao inzenjer nikad ne bih napravio , jel to neko video u praksi....
To je dobar primer kako tupson i glupson kreiraju elektronsko trziste, tj dati prvenstvo automatski nepoznatoj grafickoj je iz ugla test i reliability nocna mora...ako je po defaultu, drugo je ako je u settings...
A jeste u trendu snishoditi wizzardima pa i tom nacinu razmisljanja automatike...
Kad smo kod apsurda i nemoguceg, ja sam imao slucaj da mi gigabajtove ploce ne rade u jednom kucistu, pazi naglasavam kucistu ne napajanje ne nesto deseto , nego kucistu....a rade asus i msi....
Ali biser je sto koje god napajanje stavio , a stavljao sam od breeze koji nije toliko ni los, chiefteca pa do seasonica i nijedna GA ploca nije htela da radi u tom kucistu...
Menjao i nosace, da nije negde kratak spoj...ma ne pomaze nista...ni nekoriscenje zica za start i audio i sound koje su uz kuciste ....
A svaki drugi proizvodjac sa bilo kojim napajanjem radi na tom kucistu...
Usput imao sam 10tak takvih kucista i nijedno nije pravilo problem, dobra su , samo taj jedan komad....i nece i nece i na kraju je otisao asus u njemu...
A nije mi bilo tesko da testiram sve, jer nema logickog objasnjenja za takvu pojavu , mislio sam kratak spoj preko nosaca, nije, mislio zice npr za buzzer nije...nista nije...
Mozda treba verovati u duhove...