Vec nekoliko meseci mi se gasi monitor sam od sebe,a procesor nastavi da radi.Pa ne mogu ni da restartujem nego moram kabal izvuci iz struje.I onda pokrenem sve ponovo, radi monitor sat-dva, nekad i duze pa se opet iskljuci.Svi bi rekli da je do graficke,ali sam probao i na drugom PC koji je nov, isto se desava, monitor zazuji, nestane slike i pise NO VGA SIGNAL. Tako nekako pise.
Pa sam probao i da prikljucim drugi monitor, nov potpuno, nista ne vredi isto se desava.Pomislio sam da nije do napona struje,pa sam ukljucivao komp u druge uticnice na zidu, isto se desava.Ako je slab napon,ako se menja, onda je valjda logicno da je to u celom stanu na svakoj uticnici. Nemam ideju sta moze biti. Dva monitora,dva procesora, a isto se desava.
Pa sam probao i da prikljucim drugi monitor, nov potpuno, nista ne vredi isto se desava.Pomislio sam da nije do napona struje,pa sam ukljucivao komp u druge uticnice na zidu, isto se desava.Ako je slab napon,ako se menja, onda je valjda logicno da je to u celom stanu na svakoj uticnici. Nemam ideju sta moze biti. Dva monitora,dva procesora, a isto se desava.