MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj malo detaljnije da sagledamo problem..Pošto vidim da većina ovde mlati tek onako reda radi.
Dakle, Crvena Zvezda od pre nekih mesec-dva dana je registrovana kao i Barselona, znači nalazi se u vlasništvu članova.
Elem iduće godine ( čini mi se) će biti izbori za novog predsednika kluba, koji po tom novom uređenju može biti bilo ko, ko ponudi ozbiljan program i obezbedi pare za njegovo sprovođenje. E sad ovde ima jedna mala začkoljica, kandidat za presednika mora kao obezbeđenje ponuditi bilo jemstvo banke ( garancije) bilo dokaz da tamo negde na nekom računu ima makar 2/3 para neophodnih za sprovođenje svog programa.
Predsednik se bira na izborima između više kanditata . Pravo glasa imaju svi članovi kluba.
Dakle, barem po meni, to što su Rusi ( Gasprom) rešili da odreše kesu i plate trenera, govori samo jedno, da se neko od njih ozbiljno sprema za mesto predsednika FK Crvena Zvezda. u prilog tome govore i potpisivanja ugovora o saradnji sa Zenitom, Šalkeom....

....nema onog sto nas covjek moze da izvrne i da izjebe od onoga sto se planira,registrira...inace ovo sa Zvezdom zivi bili pa vidjeli...

Da "crknem od muke"? :lol: Smijem vam se jer - lik NIJE trener :lol:

No dobro, skuzit cete i sami, samo vama treba malo vise vremena.

па нешто много пениш на овој теми и из неких разлога омаловажаваш Робија..............да те случајно није погодила ова вест пошто те евидентно није ни обрадовала?
А честитке нигде...........ипак је примитивизам у теби надвладао културу

Primitivac

To je osoba, koja zivi u modernom dobu, sa mentalitetom majmuna. Primitivac se ni pod kojim pritiskom okoline ne da promeniti, zato jer mu to ne dopusta njegov zivotinjski instinkt.

ти бар делујеш нормално.
Молим те пробај да ми одговориш на пар једноставних питања.

1. Зашто појединци имају проблем да упута обичну спортску честитку за један мали јубилеј?
2. У чему је проблем што се роби вратио у звезду?
3. Зашто одједанпут оволико држављана Хрватске учествује у овој дискусији на српском форуму и покушава да свим силама омаловажи Роберта Просинечког?

zaebancija covjece,barem sto se mene tice.a virujem i mojih zemljaka.uostalom,decembarski je mesanac i bivshi zvezdas.znaci,njegov potez/odluka je sasvim normalna..

..ne znam koji mu ***** treba taj odlazak u jedan takav klub koji je isti kao i svi klubovi u nasem rajonu bivse Juge...sama korupcija i lopovluk i unosna prodaja igraca..i u Zvezdu i u Dinamo i da Mouringo dodje nebi napravio nista u drustvu domace mafije ciji je glavni cilj napuniti vlastite dzepove..nogomet njih ne zanima...

Ma,da...
sad je rasplakao pola Španije,
jer nije došao u "Barsu",
a tako su ga željno očekivali.
Propade im lepo sročen govor dobrodošlice.....
Ma,ne tresi orahe u veljači....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back