Monasi,Karatisti,Ninje,svi mocni ratnici hajde da se organizujemo vishe!!:)

Da li se slazate?

• DA :)

• ne :(

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a odlicno,pa mozda nema wing chun kung fua,a moglo bi da bude ako bi hteli :) ???
(mislim mi ocemo ako oni oce :) )

V-LAX
Ti bese radis kjokosinkay,ajd vidi sa trenerom dal je zainteresovan da uradite prezentaciju u Pancevu,za nekih mesec dana bi trebalo da napravimo ratnicko vece pa mozete da budete demonstratori vestini,ili publika ,svejedno racunajte se pozvanim :)

Mozda vec sledece subote,...samo mozda cemo u Pancevu na sportskom sto opet nije daleko(pola sata beovozom od vukovog spomenika a vozovi idu na svakih sat vremena) ..pa gde god samo da bude L:EPO VREME :)
(dakle nismo sigurni dal cemo pancevo il beograd kao mesto da izaberemo al kao sto sam objasnio dolazak u pancevo je mozda i jednostavniji nego nego stici na neka mesta u beogradu)

Freelander1111:
Slaba razgibanost nekih od ucesnika;)
Teraj ih da se razgibavaju

HAhaha :) :) :) nije nego to nije ta vezba na koju mislis :-D

Nije cilj da mu ovaj podigne nogu,nego su radili vezbu kada partner prihvati nogu i drzi je a izvodjac vezbe maksimalno spusta tezinu i tezi da vrati nogu na zemlju,izuzetno korisna vezba za borbu. pri tome lagano se pruzaju u napred...

verovatno si mislio da im je to maksimalno podignuta noga,a to bi bilo pomalo smesno...jer su mladi :)

E Shadow,nema veze sto si mladji,lakse ce da sparingujemo :) hehehe
Cimam se,imamo mladjih iz Panceva,kad zakazemo u Pancevu verovatno ce se pojaviti a mozda se pojave i kada bude opet u Beogradu.

Sto se godista tice ono je nebitno,koga interesuje trening i druzenje moze da dodje primamo od 7 do 107...mada mogu i stariji ako hoce... a mladji samo uz nadzor starijih.

pozdrav :)

hehehe,moze se i tako na pozitivniji nacin protumaciti ono sto sam napisao,mada sam mislio u smislu da je ipak lakse oboriti sitnijeg i mladjeg protivnika :)

sa druge strane se apsolutno slazem da je ono sto nazivamo tehnikom kljucni razlog zasto posvecujemo toliko vremena treninzima to jest tehnike su nacini da se zaobidje prednost koju daje jaca konstitucija i iskoristiti manjak znjanju u nauci o borenju kod protivnika :)
................................................... :) :) :) ...............................................

Back