argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.037
Britanska se bas brine o britima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako je bilo i mojim pretcima prije 1000 godina kad su poceli masovno sloveni da se naseljavaju na nase drevne zemljeBritanska se bas brine o britima
Kada za oko hiljadu i trista godina naše pisane istorije to nismo uspeli ostvariti sadenka ćemo to sigurno uspeti.Mi moramo da se otrgnemo od potrebe da imamo gazdu, da 1 bude glavni
Bas suprotno, moramo naci nacin da institucije rade svoj posao i da imamo dobre mehanizme protiv zloupotrebe
Nikad nije kasno za napredovanjeKada za oko hiljadu i trista godina naše pisane istorije to nismo uspeli ostvariti sadenka ćemo to sigurno uspeti.
Šta zna dete šta je dvesta kila?
Imaš državnike koji šire državne teritorije i državnike koji ih gube .
Karađorđevići su širili.
Širenje teritorije nije obavezno i neka pametna radnja,
mada, to smo istorijski gledano, morali jednom da probamo.
Ništa, s tim da bi monarhija u Srbiji bila kao Esvatini, Maroko, Arabija, Kambodža, Tajland i slične istočne despotije, iz prostog razloga što Srbi NISU EVROPSKI NAROD, već više istočnjački azijatski.Šta fali Švedskoj, Španiji, Belgiji, Norveškoj, UK, Luksemburgu, Monaku, Holandiji, Danskoj?
Makaki! očigledno želi.Pa upravo se samo parlamentarna monarhija i uzima u obzir, nisi sigurno mislio da neko želi diktaturu Muhameda Bin Salmana.
Ovako su pricali za fudbal, da ce Srbija rasturati cim se izmeni himna i boje dresovaDemokratija i liberalizam su tekovina zapadnog sveta i nuzno zlo koje Srbiji nije donelo nista dobro-Neformalni kolonijalizam i oduzimanje teritorija,ugasene autonomije vojske,institucija itd..Jos gore je bilo pod komunizmom i titoizmom..Jedino Kraljevina Srbije je bila koliko toliko samostalna i jaka drzava sa pravim vrednostima i tradicijom od 1870ih do 1919 god..Znam da je monarhija danas skoro nemoguca,ali po meni je jedini pravi oblik drzavnog uredjenja uskladjen ka srpskom bicu i njegovoj nacionalnoj svesti..
Demokratija i liberalizam su tekovina zapadnog sveta i nuzno zlo koje Srbiji nije donelo nista dobro-Neformalni kolonijalizam i oduzimanje teritorija,ugasene autonomije vojske,institucija itd..Jos gore je bilo pod komunizmom i titoizmom..Jedino Kraljevina Srbije je bila koliko toliko samostalna i jaka drzava sa pravim vrednostima i tradicijom od 1870ih do 1919 god..Znam da je monarhija danas skoro nemoguca,ali po meni je jedini pravi oblik drzavnog uredjenja uskladjen ka srpskom bicu i njegovoj nacionalnoj svesti..
Kao u britaniji?Монархија није систем, већ организам... Сви су повезани, свако на свом месту компетенције и силе ради својим Богом даним талентима... (Мање више)...
Краљ срце и мозак, учењаци очи, вештаци - руке, народ кожа...