Momci, sta vam je najvaznije.....????????

• Začetnik teme Začetnik teme KETIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nije da nije u pravu, i jeste da jeste.
Ne znam kako vi žene mislite da na sebe skrenete pažnju muškaraca na neki drugi način osim izgleda?
"Ja vidi onu devojku nama okrenutu ledjima u uglu, sve mi se čini da je jako pametna i dobra kao osoba, sad ću da je startujem". :roll: Logike bez.
Naravno da će te neki muškarac u početku vrednovati samo kroz izgled, jer ne može da te vrednuje po nečemu po čemu te ne poznaje.
A i ruku na srce, baviš se nečime što mi muškarci maltene isključivo posmatramo kao seksualnu stvar ili radnju.
Nešto nisam čuo da muškarci po trbušnom plesu procenjuju karatker i osobine ličnosti devojaka. Ili možda - grešim?

Zaboravljate ochito da to vazhi u oba smera. SVI (a ne samo mushkarci) vrednuju onog drugog na osnovu izgleda pri muvanju, dok se josh ne znaju, to je vrlo prosta i logichna stvar.

Baš tako...niko se još ne raspituje kakva je ko osoba...vidiš, startuješ i teraš dalje....posle dolazi taj deo sa mentalnim sklopom...još nisam videla devojku da je bila sa nekim samo zato što je lep duže od mesec dana...a iskreno nisam ni dečka....tako da ne kontam čemu pravite razlike bez razloga....svi smo mi isti šljam....(ah....da...vi ste sa Marsa, a mi sa Venere..-.-).Zašto više ne zahebete knjige poput Kupoholičarke i Bridžit Džouns....

(((((:

edit:

Ubice me kreptoman, pa da kazem nesto jos.

Mora da bude otvorena, narocito kad je nesklad u pitanju.
Mrzim da preskace stepenice. Kad kazem to mislim na to da da ne izbegava da mi saopstava neke bitne emocionalne promene kod sebe.
Bilo da su izazvane od strane mene ili ne.
Mrzim kad se inati, totalno nepotrebno.

Poslednja izmena:
Nikad ja necu da se udam. :[
Ne ispunjavam ni jedan jedini uslov, a citala sam samo do trece strane. :neutral:
Devojka mora da ima pare i kondiciju
Ovo tek ne ispunjavam. Sad samo traze sto veci miraz, ove prave vrednosti se ne postuju ic :[ , kako da ih unovcim kad nisu na ceni.
Kondiciju takodje nemam, ali otkad sam se malo ugojila, jes da sam izgubila kondiciju, ali sam se rasirila u grudima i dupetu i svugde generalno, pa ovo ostalo sad nije ko pre, a plus sto se zalazem za jednakost u musko-zenskim odnosima, recimo da su u odnosu 30/m : 70/z u komandovanju.
I kako ja takva da se udomim negde drugde osim kod Limuna - prosta i jednostavna stvar.

Back