MOMCI, NECEMO DA SE LAZEMO !!!

ribica_90:
E ovo je sad kritika za veliku vecinu mushkaraca, a radi se o tome, kako su oni svi jaki na rechima, a pogotovo kad mi kazu ''ja prvo gledam unutrashnju lepotu devojke''. Ne kazem ja da to kod nekih iole normalnih i jeste istina. Ali, gde cete vi da vidite nekog extra dobrog frajera sa ruznijom devojkom koja je dobrica? Devojke da li se slazete samnom?
Naravno, u svakoj prichi ima izuzetaka. Chast njima!!! Ali u poslednje vreme, prosechan mladic bi vishe pored sebe voleo da vidi mnogo dobru ribu za kojom svi otkidaju, nego devojku malko ruznijeg izgleda dobre i poshtene dushe. Zar ne? Znam da se mushki svet nece sloziti samnom, ali da vidimo shta ce reci i jedni i drugi... Diskusija pochinje...
Pa shta si ti mislila?? a shta ti bi izashla s nekim ko je ruzan a "dobre i poshtene dushe"?

ribica_90:
Pa ja nisam od onih suuuuper zgodnih za kojoj me svi zivi okrecu na ulici, meni je to malo ipak veshtachko, i nemam bash neko lepo mishljenje za te devojke, jer znam u startu da su verovatno suvishe napaljene i nafurane, prosto mi se gade samo iz jednog razloga, a to je shto one toliko uzdizu sebe da im ne bi palo na pamet da na ulici npa. prichaju sa nekim nesuperzgodnim dechkom. Chast nekim izuzecima! Takve devojke obichno traze savrshene momke, tako da je to malo bezveze... Pa zar nije tako???
Za drugi deo se slazem delimichno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E ti me stvarno ostavljas bez komentara tim svojim glupostima.Izvini ali stavrno mi nisi jasna.
A kako ti u opste mozes da imas neko misljenje o tim devojkama samo na osnovu njihovog izgleda?:confused: :???:Zar nije prvo potrebno nekog upoznati da bi mogao da izgradis svoje misljenje o njemu?

Back